Canon cut sheet printers

Printerët e letrave të prera nga Canon

Eksploroni gamën tonë të printerëve tregtarë mjaft efikasë dhe me vëllim të lartë. Idealë për printime brenda kompanisë dhe për botime.

Kërkoni informacione

 Cut sheet colour printers

Printerët me ngjyra të letrave të prera

Një teknologji e jashtëzakonshme e printimit me ngjyra si dhe një fluks pune i lehtë për të siguruar cilësinë e imazhit që ju duhet, kur ju duhet.

Shikoni gamën

 Cut sheet colour printers
Cut sheet black and white printers

Printerët bardhë e zi për letra të prera

Printerë tregtarë novatorë, modularë dhe të shkallëzueshëm për printimet tuaja më të vështira në bardhë e zi.

Shikoni gamën

Cut sheet black and white printers
Finishing options

Opsionet e përfundimit

Opsionet e përfundimit përfshijnë krijuesit e broshurave, të librave, lidhësit, stivuesit, shpuesit e vrimave dhe furnizuesit me rul.

Shikoni gamën

Finishing options

Softueri përkatës

Nxitni produktivitetin dhe përballoni afatet më të vështira me softuerin tonë kryesor në këtë industri.

Nuk është ajo që po kërkoni?

Eksploroni produktet dhe shërbimet e lidhura

 
Related services

Shërbimet përkatëse

Pavarësisht nga sfidat e biznesit tuaj, ne kemi zgjidhjet dhe shërbimet për t'ju mbështetur.

Shërbimet e biznesit