Océ VarioPrint i300
Specifikimet

Specifikimet në detaje

Teknologjia

Teknologjia e Printimit

Inkjet, Océ drop-on-demand, piezoelektrik

bojë

Boja pigmenti me bazë uji, ekskluzive e Océ

Madhësia e pikave

E ndryshueshme, multi-nivel

Shpejtësia e printimit (figura/min)

VarioPrint i300: 300 figura A4 / 152 figura A3 dyanëshe 

VarioPrint i300: 150 figura A4 / 81 figura A3 njëanëshe 

VarioPrint i200: 200 figura A4 / 108 figura A3 dyanëshe 

VarioPrint i200: 150 figura A4 / 81 figura A3 njëanëshe

Shpejtësia speciale (figura/min)

VarioPrint i300: 200 figura A4 / 106 figura A3 dyanëshe 

VarioPrint i300: 150 figura A4 / 81 figura A3 njëanëshe 

VarioPrint i200: 150 figura A4 / 80 figura A3 dyanëshe 

VarioPrint i200: 150 figura A4 / 81 figura A3 njëanëshe

Cikli i punës

1,000,000 – 10,000,000 A4 shtypje/muaj

Rezolucioni i printimit

600x600 dpi me multinivel (1200 dpi perceptuar)

Letra

Pesha e Letrës

60–300 gsm

Baza

Pa veshje, me trajtim me bojë, me veshje me bojë, pa veshje ofseti, me veshje ofseti, skeda, NCR

Konfigurim standard

1 modul për futjen e letrës (PIM), PIM standarde ose PIM Flex XL 

1 stivosës me kapacitet të lartë

Madhësitë e letrës

203 x 203mm - 488 x 320mm

178 x 254mm (me guidë opsionale)

203 x 203 mm - 350 x 500 mm me PIM Flex XL

Kapaciteti i letrës

4600 fletë A4 (80 g/m2) me një PIM 

9200 fletë A4 (80 g/m2) me dy PIM 

13,800 fletë A4 (80 gm2) me tre PIM 

23 400 fletë A4 (80 gsm) me tre PIM dhe sirtarë dyshë letre

Modul i Futjes të Letrës Standard (PIM)

Sirtarë letre

2 x 600 fletë, 2 x 1700 fletë (80 gsm) konfigurim standard

2 x 600 fletë, 2 x 3300 fletë A4 (80 gsm) me sirtarë dyshë letre

Kapaciteti standard i letrës

4600 fletë konfigurim standard

7800 fletë A4 me sirtarë letre dyshë

Madhësitë e letrës

203 x 203 mm - 488 x 320 mm

178 x 254 mm (me guidë opsionale)

Përmasat (Gj x Th x L)

987 x 1015 x 1040 mm

Pesha

240 kg

Modul për futjen e letrës Flex XL

Sirtarë letre

2 x 600 fletë, 2 x 1650 fletë (80 gsm)

Kapaciteti standard i letrës

4500 fletë

Madhësitë e letrës

Sirtarët 1 dhe 2: 203 x 203 mm - 488 x 320 mm

Sirtarët 3 dhe 4: 203 x 203 mm - 350 x 500 mm

Përmasat (Gj x Th x L)

987 x 1015 x 1040 mm

Pesha

240 kg

Stivues me Kapacitet të Lartë

Stivat

2 x 3,000 fletë (80gsm) për stivues

Përmasat (Gj x Th x L)

899 x 745 x 1040 mm

899 x 1250 x 1040 mm me sirtarin stivues të nxjerrë

Pesha

Bosh 140 kg, plot 300 kg

Kontrollues PRISMAsync

Lidhshmëria e rrjetit

2 x 10 gigabit Ethernet (10/100/1000 Base-T)

TCP/IP (LPR /LPD, 9100 Socket), Static IP / Auto-IP (DHCP), IPv4, IPv6 (vetëm në modalitetin Printim dokumentesh)

Gjuhët e përshkrimit të faqes

PDF 1.7 (Extension Level 3), PDF-X (mbështet APPE 3.x RIP), PDF/VT (Level 1), Postscript, PPML 2.2, IPDS IS/3

Paraqitja e punës

lpr, Hotfolders nëpërmjet WebDAV, Socket (transmetim), JDF/JMF, IPP 2.0

Protokollët

SNMP v1, SNMP v3, Host Resources MIB, MIB II, Printer MIB, Job Monitoring MIB, Job Management MIB (partially)

Bibliotekat e ngjyrave të pikave

PANTONE+ Solid (me veshje dhe pa veshje), PANTONE GOE (me veshje dhe pa veshje), HKS (K,N), HKS (K,N) 3000+, PANTONE+ Solid 336 New (me veshje dhe pa veshje)

KËRKESAT E LIDHJES*

Siguresa e lidhjes

230/400 VAC, 100A; 100-240 VAC, 13-20A; 200-240 VAC, 13-20A

Konsumi i energjisë - printim

21 kW

Konsumi i energjisë - në pritje

13 kW

Konsumi i energjisë - në fjetje

3 kW

Ajër i kompresuar

8-12 bar, i thatë dhe pa vaj

Ujë çezme

Trysnia maksimale 8 bar, 1 - 40°C

Mjedisi

Temperatura

Diapazoni optimal 20-26°C

Lagështia

Gama optimale 30–50 °C

Zhurma e punimit

Printim 73 dB, Gatishmëri 61 dB

TË DHËNAT FIZIKE*

Gjatësia x Gjerësia x Lartësia

8800 × 2750 x 2400 mm

Pesha

Afro 7000 kg

Opsionet

Printer

ColorGrip

MICR

Sirtarë letre

Moduli i dytë dhe i tretë i hyrjes së letrës, PIM standard ose PIM Flex XL

Sirtarë letre dyshë

Stivues me Kapacitet të Lartë

Sitvosësi i dytë me kapacitet të lartë

Powerlift

Finiturë e brendshme

Ndërfaqe DFD

Ndërfaqe SFD

PRISMAsync

DPlink

Panel PRISMAlytics

* Konsumi i energjisë dhe të dhënat fizike jepen për një konfigurim standard që përfshin një PIM dhe një stivues kapaciteti të lartë