varioprint-6180-hero

varioPRINT 6270 TITAN

Duke ngritur cilësinë për printim monokrom për prodhim të rëndë, ky shtyp i fuqishëm bashkohet me cilësinë supreme me besueshmëri të pakrahasuar.

Kërkoni informacione

Make It – një eksperiencë e re virtuale nga Canon

Një festival printimi nga interneti me një larmi të gjerë përmbajtjesh sipas kërkesës, duke përfshirë referate frymëzuese, demonstrime teknologjish, diskutime tërheqëse dhe mentorim nga ekspertë.

Regjistrohuni tani

Printim produktiv lider i bashkuar me cilësi mahnitëse

Duke ripërcaktuar çfarë është e mundur nga një shtyp prodhimi monokrom, varioPRINT 6270 TITAN kapërcen kufijtë e printimit. Shpejtësitë e larta të printimit 272-ipm së bashku me inxhinierinë inovative dhe të fortë krijojnë një zgjidhje që nuk krahasohet me asgjë.

Shikoni specifikimet e plota

varioprint-6180-titan-fsl_800x542
Varioprint 6000

varioPRINT 6000 TITAN in 1 minute

Shikoni videon

Varioprint 6000

Canon varioPRINT 6000 TITAN and Gemini instant duplex technology

Shikoni videon

Varioprint 6000

Canon varioPRINT 6000 TITAN and Productivity

Shikoni videon

Shikoni të gjitha veçoritë

Specifikimet

Shpejtësia: deri në 272 ipm (A4)

Volumi mesatar mujor i printimit – deri në 8 000 000 imazhe në muaj

Regjistrim thuajse perfekt falë teknologjisë Gemini

Rezultat i qartë si cilësi imazhi

Pesha e mbështetur e medias nga 45 deri në 300 gsm

Formate mediash elastike me deri në 350x500 mm për prodhim libri sipas kërkesës

Për konsum të ulët të energjisë, emetime ozoni dhe dalje nxehtësie të ulët

Shikoni specifikimet e plota

varioprint-6180-titan

Produktet përkatëse