varioPRINT 6220 TITAN
Specifikimet

Specifikimet në detaje

Teknologjia

Imaging technology

Teknologji Gemini për printim dyanësh në çast, teknologji Advanced Active Registration, qark logjik për letër

Rezolucioni i motorit

LED, 600 x 1200 dpi, 85/106/125/141/180 lpi

Shpejtësia e printimit

221 A4 printime në minutë
118 A3 printime në minutë

Licencat e përkohshme të shpejtësisë

Licencat e përkohshme të shpejtësisë ju japin fleksibilitet me përmirësim të shpejtësisë për një kohë të kufizuar

Vëllimi i rekomanduar i printimit mujor ( A4)

500,000 – 5,000,000 (A4 imazhe)

General

Përdorimi i përdoruesit

Ekran me prekje, me ngjyra, intuitiv, me rezolucion 15 inçë

Mjedisi

Konsumi i energjisë

Modaliteti pasiv: 0.9 KW
Modaliteti i printimit: 4.3 KW

Mbrojtësja e printimit

Informacionet bazë

Element pas kombinuesi për serinë varioPRINT 6000 MICR1 TITAN dhe opsional për varioPRINT 6000 TP TITAN

Trajtimi i letrës

Futja e letrës (Standarde)

Moduli i letrës me 4 sirtarë letre (2 x 1700 fletë + 2 x 600 fletë)

Opsionet

Modul i dytë dhe i tretë i letrës

Kapaciteti maksimal i letrës

24,000 fletë A4 nga 4 sirtarë letrash standardë dhe 8 opsionalë (material 80 gsm)
Opsion sirtari dysh letre për rritjen e kapacitetit hyrës të A4

Pesha e Letrës

45 - 50 gsm me modul opsional materiali peshëlehtë
50 - 300 gsm për material të rekomanduar Canon
60 - 200 gsm për materialet e tjera
Material me veshje: 120 - 200 gsm: standard, 80-120 gsm / 200 - 250 gsm: (vetëm në material të miratuar)

Madhësitë e letrës

203 x 203 mm - 350 x 500 mm; Deklaratë (178 x 252 mm)

Moduli standard i letrës

Sirtarë letre

2 x 600 fletë, 2 x 1,700 fletë (80 gsm)

Kapaciteti standard i letrës

4 600 fletë

Madhësitë e letrës

203 x 203 mm - 488 x 320 mm;
178 x 252 mm*

Moduli opsional i letrës

Përshkrimi

Mund të përfshihen dy module shtesë letre së bashku me modulin Standard Paper

Sirtarë letre

2 x 600 fletë, 2 x 1700 fletë (80 gsm) për modul letre

Kapaciteti maksimal i letrës

16,000 fletë (gjithsej 2 module letre me sirtar dysh letre)

Madhësitë e letrës

203 x 203 mm - 488 x 320 mm; Deklaratë (178 x 252 mm)*

Moduli elastik i letrës

Përshkrimi

Modul fleksibël hyrjeje letre që mund të përballojë dhe përmasa letre prej 350x500 mm. Mund të përdoret si modul Standard Paper (si modul i parë pas motorit)

Sirtarë letre

2 x 600 fletë, 1 x 1650 fletë (80gsm) për modul letre

Madhësitë e letrës

2 sirtarët e sipërm: 203 x 203 mm (LEF) - 488 x 320 mm; Deklaratë (178 x 252 mm)
2 sirtarë masivë: 203x208 mm (LEF) - 500 x 350 mm (SEF)

Madhësia maksimale e letrës

350 x 500 mm SEF vetëm në sirtarët e modulit Flex Paper (sirtarë masivë)

Madhësia minimale e letrës

Sirtarët normalë: njësoj si moduli Standard Paper; sirtarët e modulit Flex Paper 208 x 203 mm

Aksesori i stivosjes me kapacitet të lartë-H1

Përshkrimi

Mund të shtohen deri në tre stivues kapaciteti të lartë

Stivat

2 x 3,000 fletë (80 gsm) për stivues

Madhësitë e letrës

203 x 203 mm - 350 x 500mm; 178 x (203 - 320 mm) opsional

Kapaciteti maksimal i letrës

18,000 fletë (3 stivues)

Karakteristikat

Printim skedash, finicion DFD për finicione pale të tretë

Përfunduesi opsional

Përshkrimi

Finitor opsional me kapëse e stivues në kombinim me stivuesin e kapacitetit të lartë

Kapaciteti i daljes

4,000 fletë (80 gsm, A4)

Kapaciteti i Kapëses

100 fletë (80 gsm)

Madhësitë e letrës

208 x 275 mm - 220 x 306 mm

Kapja

Kapje këndore, kapje dyanëshe

Pozicionet e kapjes

Portret, Peizazh, Libër

Karakteristikat

Opsionale: fishekë kapësesh 50-fletëshe dhe kapëse (posaçërisht i përshtatshëm për produksion dokumentesh të holla)

Kontrolluesi

Përshkrimi

Kontrollor PRISMAsync; Tipi: T43 iBase

Ndërfaqja

Fole rrjeti 10/100/1000 MB, 2x 1GB Ethernet

Gjuha(ët) e përshkrimit të faqes

APPE (Adobe® PDF Print Engine)
• Adobe® PostScript® 3TM/ streaming PostScript®
• PPML/GA Level 1
• PPML versionet 1.5,2.1 dhe 2.2
PDF 1,7
PCL 6
IPDS (opsionale)

Protokollët

TCP/IP (LPR/LPD, fole), SMB me IP statike/auto (përmes DHCP)
SNMP v1-v3 (MIB printeri, MIB privat, MIB monitorimi pune), IPP

Rrjedha e punës

Printoni nga USB-ja

Pikasje automatike e gjuhës për PostScript, PDF dhe PCL 6
Ndërrim në çast nga IPDS apo PCL5e /PJL në PostScript 3,PDF apo PCL 6
Mundësi transmetimi për të gjitha PDL
Softuer Xerox DigiPath®/FreeFlow dhe mbështetje për punët me softuerin DPlink
PDF, PS, PCL, XPS përmes lidhjes USB në panelin e operatorit
Mbështetje për lidhjen e Kodak SmartBoard® me KDKlink

Softueri Prisma®

PRISMAprepare
PRISMAsatellite
PRISMAspool
Dpconvert
Vpconvert
PRISMAdirect
PRISMAsync Remote Control
PRISMAproduction

Paketa e medias me peshë të lehtë

Përshkrimi

Set i posaçëm instalimi për motorin për mbështetjen e përdorimit të materialeve >44 gsm, kërkon ajër nën presion, rekomandohet në rastin e specializimit për materiale peshëlehta

Madhësitë e letrës

203 x 203 mm - 350 x 500mm, mbështetje për të gjitha madhësitë e përcaktuara nga modulet hyrëse të letrës

Pesha e Letrës

Letër e thjeshtë > 44 gsm, drejtimi i kokrrizave në drejtimin e transportit

Krijuesi i broshurës (BLM200)

Kapaciteti i kapjes

2 - 25 fletë (material 80 gsm)

Kapaciteti i daljes në shiritin e transportierit

Në varësi të trashësisë së broshurës: deri në 100 broshura;
ka PowerStacker opsional
Rripi i konvejerit mbështet stivim pa kufizime me dërgim të broshurave në sirtarin e jashtëm kapës

Pesha e letrës për faqet e broshurës:

60 - 300 gsm

Kapak broshure:

deri në 300 gsm

Minimumi i madhësisë së faqes

203 mm x 248 mm

Maksimuni i madhësisë së faqes

320 mm x 470 mm

Karakteristikat

Qepje me shpinë me fishekë kapësesh, palosje përgjysmë (1 fletë)

Opsionet

Modul i shkurtimit të faqeve; modul SquareFold;
Rrotullues për maksimizimin e produktivitetit të prodhimit të broshurave A5;
Power Stacker për deri në 400 broshura

Krijuesi i broshurës (BLM550+)

Kapaciteti i qepjes me mbështetje

2-52 fletë (material 80 gsm); 2-56 fletë materiali 70 gsm.

Kapaciteti i daljes në shiritin e transportierit

Në varësi të trashësisë së broshurës: deri në 35 broshura; ka Book Stacker opsional.
Rripi i konvejerit mbështet stivim pa kufizime me dërgim të broshurave në sirtarin e jashtëm kapës

Pesha e letrës për faqet e broshurës:

70 - 300 gsm

Kapak broshure:

deri në 300 gsm

Minimumi i madhësisë së faqes

203mm x 203 mm

Maksimuni i madhësisë së faqes

350mm x 503 mm

Veçoritë e qepjes me mbështetje

deri në 6 tegela për broshurë, palosje përgjysmë (1 fletë); shkurtim i faqes; formim shpine katrore; rrotullues për maksimizimin e rendimentit për broshura A5

Opsionet e stivuesit të librave për mjediset e prodhimit

Kapacitet stivimi 1040 mm, që do të thotë afro:
- 450 broshura me 10 fletë/40 faqe (shpinë 2 mm)
- 180 broshura me 25 fletë/100 faqe (shpinë 5 mm)
- 90 broshura me 50 fletë/200 faqe (shpinë 10 mm)

Njësia e integruar e montimit të kamerës

Inspektim kamere të integruar

Veçoritë e përfundimit të palëve të treta

Falë ndërfaqes së hapur DFD, seria varioPRINT 6000 TITAN është fleksibël për finicion palësh të treta.
Disa shembuj finicioni palësh të treta janë
BGB 3202 Perfect Binder
GBC PowerPunch

* me element opsional mbështetës madhësie deklarate

  1. vP6000 TITAN MICR ka kohë paraprake 6 javë.