varioprint-6180-hero

varioPRINT 6220 TITAN

Shtyp për prodhimi të rëndë monokrom të plotë, i ndërtuar për të siguruar printim të besueshëm, të efektshëm dhe me cilësi të lartë.

Kërkoni informacione

Make It – një eksperiencë e re virtuale nga Canon

Një festival printimi nga interneti me një larmi të gjerë përmbajtjesh sipas kërkesës, duke përfshirë referate frymëzuese, demonstrime teknologjish, diskutime tërheqëse dhe mentorim nga ekspertë.

Regjistrohuni tani

Shpejtësi produktive dhe cilësi printimi mahnitëse

varioPRINT 6220 TITAN ofron një performancë monokromi të sigurt, të arritur dhe të gjithanshme. Veçoritë praktike, cilësia mahnitëse, ekonomia e pabesueshme dhe shpejtësia e printimit produktive kombinohen për të ofruar një zgjidhje që nuk krahasohet me asgjë.

Shikoni specifikimet e plota

varioprint-6180-titan-fsl_800x542
Varioprint 6000

varioPRINT 6000 TITAN in 1 minute

Shikoni videon

Varioprint 6000

Canon varioPRINT 6000 TITAN and Gemini instant duplex technology

Shikoni videon

Varioprint 6000

Canon varioPRINT 6000 TITAN and Productivity

Shikoni videon

Shikoni të gjitha veçoritë

Specifikimet

Shpejtësia: deri në 221 ipm (A4)

Volumi mesatar mujor i printimit – deri në 5 000 000 imazhe në muaj

Regjistrim thuajse perfekt falë teknologjisë Gemini

Rezultat i qartë si cilësi imazhi

Pesha e mbështetur e medias nga 45 deri në 300 gsm

Formate mediash elastike me deri në 350x500 mm për prodhim libri sipas kërkesës

Për konsum të ulët të energjisë, emetime ozoni dhe dalje nxehtësie të ulët

Shikoni specifikimet e plota

varioprint-6180-titan

Produktet përkatëse