varioprint-6180-hero

varioPRINT 6180 TITAN

Shtyp prodhimi monokrom gjithëpërfshirës me veçori të thjeshta, cilësi mahnitëse dhe shpejtësi printimi të efektshme.

Kërkoni informacione

Make It – një eksperiencë e re virtuale nga Canon

Një festival printimi nga interneti me një larmi të gjerë përmbajtjesh sipas kërkesës, duke përfshirë referate frymëzuese, demonstrime teknologjish, diskutime tërheqëse dhe mentorim nga ekspertë.

Regjistrohuni tani

Performancë e klasës lider me cilësi printimi të jashtëzakonshme

varioPRINT 6180 TITAN është një zgjidhje shtypi e plotë prodhimi monokrom. Printimi mahnitës i volumit të lartë është i kombinuar me veçori inovative dhe inxhinieri të fuqishme për të siguruar performancë që nuk krahasohet me asgjë.

Shikoni specifikimet e plota

Download Brochure (PDF)

varioprint-6180-titan-fsl_800x542
Varioprint 6000

varioPRINT 6000 TITAN in 1 minute

Shikoni videon

Varioprint 6000

Canon varioPRINT 6000 TITAN and Gemini instant duplex technology

Shikoni videon

Varioprint 6000

Canon varioPRINT 6000 TITAN and Productivity

Shikoni videon

Shikoni të gjitha veçoritë

Specifikimet

Shpejtësia: deri në 182ipm

Volumi mesatar i printimit mujor – deri në 2,500,000 imazhe në muaj

Regjistrim thuajse perfekt falë teknologjisë Gemini

Rezultat i qartë si cilësi imazhi

Pesha e mbështetur e medias nga 45 deri në 300 gsm

Formate mediash elastike me deri në 350x500 mm për prodhim libri sipas kërkesës

Për konsum të ulët të energjisë, emetime ozoni dhe dalje nxehtësie të ulët

Shikoni specifikimet e plota

varioprint-6180-titan

Produktet përkatëse