ColorWave 9000

ColorWave 9000

Cilësia, fluksi i punës dhe produktiviteti i jashtëzakonshëm e bëjnë printerin Colorwave 9000 partnerin e përsosur për ambientet e printimit nën një trysni të lartë

Kërkoni informacione

Administroni vëllimet maksimale me kohë më të shkurtra realizimi

Qëndroni një hap përpara me një zgjidhje printimi nga fillimi në fund me vëllim të lartë, e përshtatshme dhe ideale për printime teknike në ambiente nën një trysni të lartë. Me përfshirjen e teknologjisë inkjet Single Pass, prisni të merrni printime me shpejtësi të lartë me një cilësi, ngjyra të jashtëzakonshme dhe detaje të përsosura.

Shikoni specifikimet e plota

ColorWave 9000

Shikoni të gjitha veçoritë

Specifikimet

Shpejtësia fillestare 1098 m në orë, deri në 700 m2 në orë

Gjashtë rula 42 inç (1067 mm)

Kapaciteti i hyrjes 1200 metra dhe administrimi i mediave të shumëllojshme

Printime 1600 x 1600 dpi dhe me tharje në çast

Boja me katër bojëra (pesë depozita boje, dy litra secila, CMYKK)

Fluksi produktiv i punës në CAD dhe motori Adobe PDF Print Engine 4 (APPE4)

Njësia e diskut të ngurtë 3 x 500 GB, kontrolluesi Windows® 10 IoT Enterprise

Zgjidhje nga fillimi në fund plotësisht e integruar

Shikoni specifikimet e plota

ColorWave 9000

Related Products