ColorWave 3700

Printimi i qëndrueshëm i formatit të gjerë me lehtësi përdorimi të pakrahasueshme

Intro Image

Fjala e fundit në printimin e formatit të gjerë, të gjithanshëm dhe të besueshëm

Përqafoni printimin e lehtë, të besueshëm dhe pa probleme me 42 inç. Me një cilësi të besueshme të përsosur nga më shumë se 10 vite të teknologjisë së provuar CrystalPoint, printeri ColorWave 3700 është ideal për artet grafike dhe printimet teknike kur çdo detaj ka rëndësi.

Një vizion i gjithanshëm

Trajtim dhe elasticitet i gjithanshëm i medias - CW3700 është i përputhshëm me median e rulave për CAD, GIS dhe GA.

Inteligjent për median

Matja automatike e medias së teknologjisë MediaSense siguron rezultate të jashtëzakonshme dhe uniforme.

Përdorimi pa shqetësime

Punoni pa ndalim me deri në 6 rula, kapacitetin e hyrjes 1200m, pamjen paraprake të vërtetë të printimit dhe elementin e përsosur të përfundimit të dosjes.

Spec Image

Specifikimet e produktit

Deri në 6 rula

gjerësia e rulit deri në 42 inç

Teknologjia PAINT

cilësi uniforme nga printimi i parë deri tek i fundit

1200m

kapaciteti i hyrjes

Teknologjia MediaSense

printoni në media me trashësi deri në 800 µm

Deri në 225 A1

printime CAD në orë

Deri në 368m2

posterë në ditë

Elementi i përsosur i përfundimit

Folder Express 3011, Folder Professional 6011/6013 ose Stacker Select*

2 x 500 GB

disku i ngurtë i brendshëm

Printimi opsional me rul-me-rul

me njësinë e marrjes SDD

Adobe PDF Print Engine 4

përpunimi origjinal dhe novator i skedarëve PDF

Shikoni specifikimet e plota

Specification-Icons - Header Image

Bëni që ColorWave 3700 të punojë më shumë për ju

Colorwave 9000

Skanimi që kursen hapësirë

Mbështet CIS Scanner Express IV të integruar për një zgjidhje të plotë 

colorwave 9000

Mbështetja e stivosjes

Në përputhje me Stacker Select me një kapacitet deri në 500 fletë* 

*Në dispozicion në tremujorin e katërt 2019

Professional 6011

Elementi i përfundimit të dosjes

Në përputhje me Folder Express 3011 dhe Folder Professional 6011/6013

Dëshironi të dini më shumë për ColorWave 3700? Flisni sot me një anëtar të ekipit tonë

Cili është produkti më i mirë për biznesin tuaj?

FLISNI ME EKIPIN TONË