ColorWave 3500
Specifikimet

Specifikimet në detaje

Teknologjia

Përshkrimi i gjatë

Realizoni printime të shkëlqyera dhe me cilësi të lartë në ngjyra dhe monokrom në një gamë të gjerë mediash. Seria ColorWave 3000 ofron një qëndrueshmëri të lartë dhe lehtë përdorimi të pakrahasueshme, me novacione inteligjente që zvogëlojnë vonesat dhe shmangin gabimet në printime. Printoni me vetëbesim grafika me cilësi të lartë dhe dokumente teknike ku çdo detaj i të dhënave është i rëndësishëm. Me serinë ColorWave 3000, mund të shijoni një motor printimi me produktivitet të lartë dhe nivel të ulët të mirëmbajtjes që mbështet biznesin tuaj.

Aplikacionet

Vizatime teknike, harta, posterë për POP/POS, përdorime të arteve grafike si posterë, letra muri, banderola, letër për mbështjellje, artet e bukura

Teknologjia e Printimit

Teknologjia CrystalPoint. Rezultate rezistente ndaj ujit dhe të thata në çast në media pa veshje

Pajisjet e imazheve

Printeri përfshin 8 pajisje imazhi, 2 për secilën ngjyrë (CMYK).

Toner / Ink type

ColorWave 500 TonerPearls, TonerPearls për ngjyrën cian, magenta, të verdhë dhe të zezë 500 gram/ngjyrë. Rimbushje e pastër e tonerit, pa pluhura për tonerin, pa mbetje.

Shpejtësia e printimit

CAD bardhezi: 225 A1/D/orë (modaliteti me shpejtësi të lartë), CAD me ngjyra: 212 A1/D/orë (modaliteti me shpejtësi të lartë)

Modal. e printimit

4 modalitete printimi dhe OPA ( Print Assistant përcakton automatikisht modalitetin më të mirë të printimit bazuar në përmbajtjen, pa kërkuar asnjë ndërhyrje).

Rezolucioni

Rezolucioni i vërtetë: 600 x 600 dpi

Konfigurimi i sistemit të printimit

Përmasat e printerit (GjxThxLa)

2100 x 900 x 1580 mm; 82,7 x 35,4 x 62,2 in

Përmasat e transportit të printerit (GjexThxLa)

2271 x 1196 x 1547 mm; 89,4 x 47,1 x 60,9 in

Pesha e printerit

252 kg; 556 lbs (printeri dhe 1 sirtar)

Pesha e transportit e printerit

338 kg; 745 lbs (printeri dhe 1 sirtar)

Sistemi opsional produktiv i skanimit

Scanner Express me teknologjinë Image Logic

Sistemi standard i stivosjes

Sirtari i integruar i dërgimit lart, kapaciteti me 90 fletë.

Sistemet opsionale të stivosjes

Sirtari i dorëzimit , kapaciteti 150 fletë. Rritni kapacitetin e dorëzimit deri në 240 faqe.

Pajisjet opsionale të procesit të përfundimit

Folder Express 3011
4311 palosja e plotë e integruar
Stacker Select
Folder Professional 6011; palosja e plotë e integruar
Folder Professional 6013; palosja e plotë e integruar + moduli i përforcimit
Moduli i marrjes SDD TUM 6244

Mbajtja e medias

Teknologjia

Teknologjia AutoSwitching:
• ruli i duhur për një printim zgjidhet automatikisht bazuar në tipin e medias dhe gjerësinë e rulit
• Ndërrimi automatik i rulit kur ruli arrin në fund

Zbulimi automatik i gjerësisë

Prerja e medias

Automatik

Rulat e medias

2 ose 4 rula (1 sirtar = 2 rula, 2 sirtarë = 4 rula)

Kapaciteti i medias

Deri në 800 m, 200 m në një listë

Pesha e materialeve

Letër: 60-160 g/m2

Trashësia e materialit

200 µm

Gjatësia e rulit

Deri në 200 m

Pesha e rulit

Të gjitha gjerësitë mes 297 mm - 1067 mm, 11 inç - 42 inç, duke përfshirë madhësitë standarde DIN, ANSI, ARCHI

Diametri i rulit

Deri në 180 mm; 7,1 in

Diametri i qendrës së rulit

Qendrat 3 inç dhe 2 inç (media në qendrën 2 inç në daljen e jashtme dhe jo te TDT)
Media e lirë në qendër

Pesha e rulit

Deri në 20 kg

Gjatësia minimale e printimit

210 mm; 8,5 in

Gjatësia maksimale e printimit

Deri në 200 m, 50 m e garantuar

Tipat e medias (www.mediaguide.cpp.canon)

Letra pa veshje, tyvek pa veshje, letra me ngjitëse, vinile me veshje me ngjitëse, letra blu të zeza, tipa tekstili, filma polipropileni, filma poliestre, filma për bllokimin e dritës, banderolë e butë, letër fotografike me tharje në çast, letër me ndriçim prapa

Kontrolluesi

Përshkrimi

Kontrolluesi POWERsync®

Sistemi i përdorimit

Microsoft Windows® 10 IoT Enterprise (64 bitë)

Processor

Procesori Intel® Core™ i3

Kujtesa

8 GB DDR3 DRAM

Disku i ngurtë

2 x 500 GB

Cilësia e Videos

Intel HD Graphics, 1GHz

Gjuhët e printimit (standarde)

TIFF 6.0, JPEG1.02, HPGL, HPGL2, C4, Calcomp 906/907/951, CALS 1, NIRS, NIFF

Gjuhët e printimit (opsionale)

Licenca ColorWave 3500 PDF/APPE ofron akses për Adobe® PostScript® 3 dhe PDF1.7. Ajo aktivizon përbërësit e Adobe® CPSI (Interpretuesi i konfigurueshëm i PostScript) dhe APPE (Adobe PDF Print Engine) 4

MENAXHIMI I AKSESIT

Siguroni akses të sigurt te pajisja nga përdoruesit duke futur fjalëkalimin në panelin e operatorit me prekje ClearConnect ose merrni aksesin me Kartën inteligjente duke lidhur një lexues karte (edhe pa kontakt). Autorizimi menaxhohet duke përdorur Active Directory.

Mbështetja e resë kompjuterike

Mbështetja e pakufizuar në renë kompjuterike për përdoruesin dhe/ose administratorin e verifikuar nëpërmjet WebDav dhe/ose ofruesit të palës së tretë: p.sh. Microsoft Sharepoint®, Dropbox®, Box.com, box.net, Google® Drive®, Microsoft SkyDrive®, Amazon®, Cloudsafe®, MyDisk®, ARC® Collaborate.

Transformimet

Shkallëzimi; Shkallëzimi (shkallëzimi për përshtatje me faqen, zvogëloni kur imazhi shumë i madh për të shmangur fragmentimin ose sipas faktorit të përshtatur, shkallëzimi i madhësisë së faqes në madhësi standarde), rrotullimi, zhvendosja (automatike ose e përcaktuar nga përdoruesi), shtimi/heqja e skajit vijues/kryesues, pasqyrimi, zona për fshirje (zona e interesit)

Menaxhimi i ngjyrave

- Profili i hyrjes RGB (sRGB, AdobeRGB)
- Profili i hyrjes CMYK (Euroscale veshje, Euroscale pa veshje, 
US Web veshje (SWOP), US Web pa veshje, ISOcoated_v2_eci_300.icc,
ISOcoated_v2_eci.icc (FOGRA39), PSO pa veshje ISO12647-ECI
(FOGRA47), GRACoL2006_Coated1v2.icc, SWOP2006_Coated3v2.icc,
SWOP2006_Coated5v2.icc, pa veshje Fogra29.icm
- Profili i grisë (standardi i përfshirë në opsionin PDF/APPE)
- Qëllimi i interpretimit (perceptual, ngopja, kolorimetrik absolut, kolorimetrik relativ)

Kutia hyrëse inteligjente

Kutitë personale inteligjente të hyrjes për organizimin dhe rigrupimin e detyrave, përsëritjen e printimit ose pamjen paraprake para printimit.

Skaner

Përshkrimi

Skaneri me ngjyra me Sensor imazhi me kontakt (CIS) me teknologjinë Image Logic (përmirësimi automatik i imazhit, p.sh. theksimi i ngjyrës, vijat e palosjes, informacione të dobëta, sfondi)

Rezolucioni i skanimit

600 x 600 dpi

Shpejtësia e skanimit

Skanimi bardhezi 14,6 m/min;
Skanimi me ngjyra 4,8 m/min

Formatet e skanimit

TIFF, PDF, PDF/A, JPEG, CALS, multi-page PDF, multi-page PDF/A and multi-page TIFF

Destinacioni i skanimit

Njësia e diskut lokal USB, FTP, SMB, kontrolluesi, pajisja celulare me Mobile WebTools, WebDav Cloud, Collaborate

Protokolli i skanimit

FTP, SMB, skanimi në renë kompjuterike (me shtytje në renë kompjuterike të bazuar te webDAV)

Emërtimi i skanimit

Emërtimi i paracaktuar me numërimin automatik për skanim produktiv ose emrin e skedarit në panelin e përdoruesit ClearConnect.

Gjerësia origjinale

208 mm - 914 mm; 8,2'' - 36", zbulimi automatik dixhital i gjerësisë

Gjatësia origjinale

208 mm - 16000 mm; 8,2"- 630'' (në varësi të llojit të skedarit, më i gjatë se 16000 mm për origjinale më të vogla), zbulimi automatik i gjatësisë

Trashësia origjinale

Maksimumi 0,8 mm; 0,03" (dokumente jo të forta)

Zmadhimi

1:1, Shkallëzimi në madhësinë e medias, shkallëzimi në formatin standard, i përshtatur: 10 - 1000 %

I paravendosur

Për skanim dhe kopjim

Përmasa e skanerit (GjexThexLa)

1097 x 308 x 140 mm; 43 x 12 x 5,5"

Pesha e skanerit

25 kg; 55 lbs

Ndërfaqja e përdoruesit

Përshkrimi

Ndërfaqja e përdoruesit me prekje ClearConnect.
Ekrani me prekje me rrotullim për akses te menaxhimi i detyrave lokale, Smart Inbox, statusi i printerit dhe kontrolli i mirëmbajtjes. Një pamje dhe ndjesi uniforme nga çdo kënd i fluksit të punës.

Madhësia e ndërfaqes së përdoruesit (GjxThxLa)

300 x 220 x 40 mm; 11,8 x 8,7 x 1,6 in. Ekrani me prekje: 264 mm; 10,4 in

Rezolucioni

800 x 600 piksela

Numri i ngjyrave

16.2 Milion

Teknologjia

Prekje kapacitive projektive

Përdorimi

3 butona të fortë: [Wake-up], [Stop, interrupt, abort], [Home]
Funksionet me prekje: tab, trokitje dy herë, kapje me gishta, kapje me dy gishta, rrëshqitje, goditje dhe hapje

Dizajni i ndërfaqes

Çmimi i dizajnit nga IF: ndërfaqe përdoruesi e veçantë me navigim intuitiv dhe nivele përdorimi të dalluara qartë

Karakteristikat

Shikoni optimizimin: Anim (-4 deri në +45 gradë) dhe rrotullim (-45 deri në +180 gradë)
Drita e statusit (e kuqe, jeshile)
Ndërfaqe USB 2.0 me dritë treguese

Gjuha

Ndërroni menjëherë mes 2 gjuhëve të ndryshme. Zgjidhni nga 21 gjuhë.

Rrjedha e punës

Përshkrimi

Workflow: Printimi, kopjimi, skanimi dhe përpunimi i skedarëve në të njëjtën kohë për dokumenteve të veçanta ose grupe dokumentesh

Shoferët e printerit

Drejtuesi i softuerit PostScript ®3, drejtuesi i softuerit të printerit të formatit të gjerë për Microsoft ® Windows® 2

Dorëzimi i punës

Njësia e diskut USB, Mobile WebTools për iOS, Android dhe BlackBerry, Publisher Mobile për IOS dhe Android, Publisher Express, Publisher Select 3, Reprodesk.

Administrimi i punës

Kutia hyrëse inteligjente e personalizuar me historinë, menaxhimin e radhës, menaxhimin e historisë, Express WebTools, aksesin e sigurt të kontrolluesit

Kontabiliteti (standard)

Express WebTools

Kontabiliteti (opsioni)

Account Center

Informacionet e rrjetit

Ndërfaqja

Ethernet 100 Mbits/s, 1 Gbit/s
TCP/IP: DHCP,IPv4, IPv6, https
Zbulimi: WSD, LPD, NetBios

Protokollët

Protokollet e rrjetit: TCP/IP
Protokollet e printimit: LPR, LPR në DRP, FTP, WebDav, Collaborate, printimi WSD
Protokollet e kanaleve të pasme: SNMP printer MIB, ndërfaqja Wave 1.3, WSD, OCI

Mjedisi dhe siguria

Emëtimet e ozonit

Zero

Emetimi i nxehtësisë

Printimi: 395 W, Gati: 214 W

Kërkesat për energjinë

100 - 240 V, 50 - 60 Hz

Konsumi i energjisë

Në gjumë < 2,5W; Gati: 199 W; Aktive: 380 W

Presioni akustik i tingullit

Printimi: 57 dB(A), Gati: 36 dB(A)

Fuqia akustike e tingullit

Printimi: 6,9 B(A), Gati: 4,7 B(A)