ColorWave 3500

Printimi i qëndrueshëm i formatit të gjerë me lehtësi përdorimi të pakrahasueshme

Intro Image

Fjala e fundit në printimin e formatit të gjerë, të gjithanshëm dhe të besueshëm

Përqafoni printimin e lehtë, të besueshëm dhe pa probleme me 42 inç. Me një cilësi të besueshme të përsosur nga 10 vite teknologji të provuar tashmë, ColorWave 3500 është ideal për printime të drejtpërdrejta dhe pa shqetësime të formatit të gjerë.

Një vizion i gjithanshëm

Trajtim dhe elasticitet i gjithanshëm i medias - CW3500 është i përputhshëm me median për CAD, GIS dhe GA.

Rezultate të shkëlqyera

Cilësi e fuqishme printimi pavarësisht nga media me teknologjinë e besuar CrystalPoint.

Përdorimi pa shqetësime

Punoni pa ndalim me deri në 4 rula, kapacitetin e hyrjes 800m, pamjen paraprake të vërtetë të printimit dhe elementin e përsosur të përfundimit të dosjes.

Story

Specifikimet e produktit

Deri në 4 rula

gjerësia e rulit deri në 42 inç

Teknologjia PAINT

cilësi uniforme nga printimi i parë deri tek i fundit

800m

kapaciteti i hyrjes

Elementi i përsosur i përfundimit

Folder Express 3011, Folder Professional 6011/6013 ose Stacker Select*

Deri në 225 A1

printime CAD në orë

2 x 500 GB

disku i ngurtë i brendshëm

Printimi opsional me rul-me-rul

me njësinë e marrjes SDD

Adobe PDF Print Engine 4

përpunimi origjinal dhe novator i skedarëve PDF

Shikoni specifikimet e plota

Specification-Icons - Header Image

Bëni që ColorWave 3500 të punojë më shumë për ju

Professional 6011

Skanimi që kursen hapësirë

Mbështet CIS Scanner Express IV të integruar për një zgjidhje të plotë

colorwave 9000

Mbështetja e stivosjes

Në përputhje me Stacker Select me një kapacitet deri në 500 fletë*

*Në dispozicion në tremujorin e katërt 2019

colorwave 9000

Elementi i përfundimit të dosjes

Në përputhje me Folder Express 3011 dhe Folder Professional 6011/6013

Dëshironi të dini më shumë për ColorWave 3700? Flisni sot me një anëtar të ekipit tonë

Cili është produkti më i mirë për biznesin tuaj?

FLISNI ME EKIPIN TONË