Colorado 1650
Specifikimet

Specifikimet në detaje

Printimi

Metoda e printimit

Boja piezoelektrike "UVgel"

Modal. e printimit

10–159 m2/orë

Rezolucioni i printimit

Deri në 1800 dpi

Mënyra e fotopolimerizimit

LED ultravjollcë me "FLXfinish"
Tharje çasti, fotopolimerizim në temperaturë të ulët
Zgjidhni finicion të kadifenjtë mat ose lustër, pavarësisht finicionit që vetë materialit

Llojet e bojës

Bojë UVgel 460, CMYK (shishe 1-litërshe)

Ngjyra e bojës

CMYK

Paketimi i bojës

2 shishe 1-litërshe
Depozita e bojës mund të mbajë deri në 2,5 litra për ngjyrë boje
Rimbushje e bojës gjatë printimit

Kokat e printimit

Koka printimi "UVgel 415" (2 për ngjyrë)
"PAINT" (teknologjia e spërkatëses së integruar piezoakustike) monitoron vazhdimisht dhe kompenson defektet e spërkatëse që mund të ndodhin gjatë printimit

Mirëmbajtja

Mirëmbajtja automatike kryhet çdo ditë në çështje sekondash

Media

Gjerësia e rrotullës

Deri në 1625 mm

Pesha e rulit

Deri në 50 kg

Diametri i rulit

Deri në 220 mm

Trashësia e materialit

Deri në 0,8 mm

Marzhi i printimit

5,3 mm / 11,0 mm kur aktivizohet "Media Step Control"*

Numri i rulave hyrës

2 rule me vetëmbushje dhe vetëndërrim*

Mbushje me rul

Printim brenda ose jashtë

Printimi dyanësh

Suport të anës kryesore për materialet elastike

Teknologjia

Vendosja në çast dhe kontrolli i shtimit të pikës
Përkim ngjyrash me precizion të lartë dhe printime koherente me tharje çasti
Pa aromë, me tharje çasti, gati për finicion
Rezistencë e shkëlqyer ndaj gërvishtjeve

FLXfinish

Fotopolimerizim me temperaturë të ulët, i përshtatshëm për materiale të holla dhe ndjeshme ndaj nxehtësisë
Mundëson modalitetit e printimit mat për ngjyra të ndezura në mat dhe në lustër
Printon në materiale të lëmuara dhe poroze/të strukturuara

Ndërfaqja

Rrjeti

Ethernet (100/1000 Mbit/s)

Të tjera

Përmasat (Gj x Th x L)

3022×1093×1310 mm

Pesha

740 kg

Mjedisi i përdorimit

Printeri i përdorimit

18–30°C (rekomandohet 20–27°C)
20–80% lagështi relative (pa kondensim) (rekomandohet 30–60%)

Energjia

Konsumi

Printimi deri në 4 kW

Burimi

2 hyrje, secila 200–240V +/-10%, 50/60 Hz, 16/6 A.

Certifikimet rregullatore

Declaration of Conformity

Printeri është deklaruar sipas direktivës së radiopajisjeve (RED)-2014/53/BE

Radio

Pajtohet me EN62479, EN301 489-1, EN301 489-3, EN300-330
Certifikuar sipas FCC Part 15 dhe RSS-210 (moduli)

Siguri

Pajtohet me IEC/EN/UL/CSA 62368-1 Markat përkatëse: CE, TÜV-GS, C-UL-US, RCM

EMC

Emetimi: Pajtohet me Klasin A në përputhje me CISPR 32, FCC part 15 dhe ICES-003
Imuniteti: Pajtohet me CISPR 24
Markat përkatëse: CE, FCC, IC, VCCI, RCM, CETECOM

Mjedisi

WEEE, direktiva RoHS 2011/65 BE, REACH, CE

Programi kompjuterik

Protokollet RIP të mbështetura

Grafikë "ONYX®", "Caldera" dhe ndërfaqe API për shitës RIP të palëve të treta

* Rekomandohet për modalitete printimi deri në 40 m2/orë për cilësi të optimizuar në produktet fundore

** Në varësi të materialeve të përdorura

Specifikimet mund të ndryshohen pa njoftim