BLM600 VPi300

BLM600

Një sistem i plotë për krijimin e broshurave në linjë për printimin dixhital me shpejtësi të lartë

Kërkoni informacione

Një sistem i plotë për krijimin e broshurave për printimin dixhital

BLM600 është një sistem novator i plotë për krijimin e broshurave për printimin dixhital. Në një pajisje të vetme, ai ndërthur katër proceset e qepjes, palosjes, formimit të kurrizit dhe prerjes për të realizuar broshurave me kurriz katror.

Shikoni specifikimet e plota

BLM600 VPi300

Shikoni të gjitha veçoritë

Produktet përkatëse