Printerë të formatit të gjerë

Plotera bardhezi

Ploterët tanë çmimfitues bardhë e zi janë të shpejtë, të besueshëm dhe të lehtë për t'u përdorur

Multi coloured abstract image

#ÇLIRONIPRINTIMIN

Zbuloni mundësi krejtësisht të reja printimi

Nuk ka qenë asnjëherë një moment kaq emocionues për të çliruar printimin #UNLEASHPRINT në biznesin tuaj

Softueri përkatës

CAD & GIS workflow software on desktops

Softuer pune CAD dhe GIS

Optimizoni dhe menaxhoni printimet e formatit të madh duke printuar aplikime CAD dhe GIS, ueb dhe portative

Print shop management software on desktops

Softuer për menaxhimin e dyqaneve të printimit

Modernizoni prodhimin e printimeve për printerët e detyrave dhe reprografët

Produktet që kanë lidhje

Colour plotter

Ploterët me ngjyra

Shkrim i saktë dhe ngjyra të mrekullueshme të grafikave, ideal për printime teknike të detajuara

All-in-one wide format solutions

Zgjidhje Të-Gjitha-Në-Një të formatit të madh

Sisteme të sakta të fluksit të punës të formatit të madh me ngjyra ose bardh e zi

Photography & fine art printers

Printerët e fotografisë dhe arteve të bukura

Idealë për printimin e fotove, arteve dhe aplikimeve të bëra me porosi

Signage & poster printer

Printerë për tabela dhe posterë

Gjithçka që ju nevojitet për të printuar postera, tabela dhe grafika prezantuese cilësore

Proofing printer

Printerët e korrigjimeve

Cilësia e vazhdueshme dhe ngjyrat e sakta që ju nevojiten për punë korrigjimi kërkuese

Speciality & industrial printer

Speciale dhe industriale

Ideal për procesin e prodhimeve të printimit jashtë tregut të grafikave prezantuese

Zbuloni nivele të reja efikasitetit me ploterat tanë bardh e zi

Na kontaktoni