Canon BDT VX 370

Furnizues Canon BDT VX 370 për fletë të gjata

Furnizues shumë produktiv për fletë të gjata për C10000VP/C8000VP i aftë të trajtojë deri në 5000 fletë dhe një gamë të gjerë aplikimesh.

Kërkoni informacione

Furnizues produktiv dhe praktik për fletë të gjata

Rritni rendimentin me Furnizuesin BDT 370 VX për fletë të gjata. Një kapacitet prej 5000 fletësh, regjistrimi i saktë dhe trajtimi i mirë i materialit e bëjnë ideal për rezultat të shpejtë me cilësi të lartë të banerave, fletë të palosura, kapakë librash dhe xhaketa pluhuri.

Shikoni specifikimet e plota

Canon BDT VX 370

Shikoni të gjitha veçoritë

Specifikimet

Madhësia e mbështetur e letrës:

279 x 487.8mm deri në 330.2 x 762 mm

Pesha e mbështetur e letrës:

60 deri në 350 gsm

Kapaciteti i stivimit:

500mm (80gsm: 5000 fletë)

Mekanizmi i furnizimit të letrës

Ajër i plotë (Tornado)

Lloji i mbështetur i medias:

e thjeshtë, e veshur, sintetike, etj.

Numri i sirtarëve:

1

Raporti i bllokimit:

0.004%

Madhësia e trupit (Gje x The x La)

1300 mm x 980 mm x 975 mm

Shikoni specifikimet e plota

Canon BDT VX 370

Produktet përkatëse