Seria Arizona 6100
Specifikimet

Specifikimet në detaje

Printer

Lloji i pajisjes

Arizona 6160 XTS/6170 XTS:
Printer i sheshtë UV për volume të larta

Arizona 6160 XTS High Flow Vac/6170 XTS High Flow Vac:
Printer i sheshtë UV për volume të larta me opsion High Flow Vacuum

Metoda e printimit

Inkjet piezoelektrik

Numri i vrimave spërkatëse

Arizona 6160 XTS/6160 XTS High Flow Vac:
6 x 636 koka spërkatëse-printimi për kanal, 6 kanale ngjyrash, 22 896 spërkatëse gjithsej

Arizona 6170 XTS/6170 XTS High Flow Vac:
6 x 636 koka spërkatëse-printimi për kanal, 7 kanale ngjyrash, 26 712 spërkatëse gjithsej

Teknologjia e imazherisë

Teknologji imazherie në shkallë grije VariaDot®

Rezolucioni i printimit

6-42 pikolitra që japin cilësi gati fotografike të figurës dhe tekst të përkryer 6-pikësh

Sistemi me vakuum

Arizona 6160 XTS/6170 XTS:
Sistem standard vakuumi me 2 zona të pavarura vakuumi
- Prodhim pa ndërprerje tabelash të përmasave standarde 1,22 x 2,5 m
- Printim dhe ngarkim/shkarkim i njëhershëm i materialeve

Arizona 6160 XTS High Flow Vac/6170 XTS High Flow Vac:
Sistem High Flow Vacuum
- Së paku 15 herë fluksin e ajrit të konfigurimit standard
- Ndezje dhe fikje e menjëhershme e vakuumit
- Ulje e lehtë e materialeve të paketuara dhe poroze

SISTEMI I BOJËS

Plot ngjyra

Arizona 6160 XTS/6160 XTS High Flow Vac:
E zezë, e kaltër, vjollcë, e verdhë, e kaltër e çelët, vjollcë e çelët në qeska 3-litërshe që ndërrohen lehtë

Arizona 6170 XTS/6170 XTS High Flow Vac:
E zezë, e kaltër, vjollcë, e verdhë, e kaltër e çelët, vjollcë e çelët në qeska 3-litërshe që ndërrohen lehtë
E bardhë në qeska 1- ose 2-litërshe që ndërrohen lehtë

MODELI I SISTEMIT

Printer vërtet i sheshtë

Arizona 6160 XTS/6170 XTS:
Arkitekturë vërtet e sheshtë e menduar dhe e krijuar për printim të optimizuar në sende ose materiale të forta ose të fletëzuara

Arizona 6160 XTS High Flow Vac/6170 XTS High Flow Vac:
Arkitekturë vërtet e sheshtë e menduar dhe e krijuar për printim të optimizuar në sende ose materiale poroze dhe/ose të forta me paketim ose të fletëzuara

Maksimumi i përmasave të materialit

Arizona 6160 XTS/6170 XTS:
2,50 m x 3,05 m x 50,8 mm

Arizona 6160 XTS High Flow Vac/6170 XTS High Flow Vac:
2,50 m x 3,20 m x 25,4 mm (1”)
Mbështet p.sh. Re-Board™ 2-up 1,6 m

Maksimumi i sipërfaqes së printimit

Arizona 6160 XTS/6170 XTS:
2,51 m x 3,06 m, printim skaj më skaj (mbulim i plotë)

Arizona 6160 XTS High Flow Vac/6170 XTS High Flow Vac:
2,51 m x 3,21 m, printim skaj më skaj (mbulim i plotë)

Pajtueshmëria me materialet

Arizona 6160 XTS/6170 XTS:
Larmi standarde e materialeve të forta GA

Arizona 6160 XTS High Flow Vac/6170 XTS High Flow Vac:
Larmi standarde e materialeve të forta GA, plus karton i valëzuar (i paveshur, tipi i hullive nga AA deri në N)

Pesha e materialeve

Deri në 34 kg/m²

REGJISTRIMI I KUNJAVE

Numri dhe vendosja

5 kunja për zonë vakuumi / 10 kunja gjithsej

Diapazoni i përmasave të materialeve për mbështetje me kunja

Arizona 6160 XTS/6170 XTS:
60 x 80 cm (min) deri në 250 x 305 cm (maks.)

Arizona 6160 XTS High Flow Vac/6170 XTS High Flow Vac:
36 x 67 cm (min) deri në 250 x 320 cm (maks.)

Ndërfaqja dhe Programi kompjuterik

Lloji i ndërfaqes

10/100/1000Base-T

Softueri i administrimit të prodhimit

n.a.

Softueri i procesimit të imazheve

ONYX® Thrive V11.1 e lart

Operating Environment

Kërkesat elektrike vetëm për printerin

Trefazor, 347-415 VAC 50/60Hz 20A (Wye)

Kërkesat elektrike për opsionin High Flow Vacuum

Arizona 6160 XTS/6170 XTS:
n.a.

Arizona 6160 XTS High Flow Vac/6170 XTS High Flow Vac:
Trefazor, 400 VAC 50Hz 20A për fazë (Wye)

Vetëm për printerin: Konsumi i rrymës së pandërprerë

Arizona 6160 XTS/6170 XTS:
9,6 kW (maks.)

Arizona 6160 XTS High Flow Vac/6170 XTS High Flow Vac:
7 kW (maks.)

Nënsistemi High Flow Vacuum: Konsumi i rrymës së pandërprerë

Arizona 6160 XTS/6170 XTS:
n.a.

Arizona 6160 XTS High Flow Vac/6170 XTS High Flow Vac:
10 kW (maks.)

Ajër i kompresuar

Klienti duhet të ofrojë ajër të thatë, të pastër me trysni të kontrolluar

Temperatura

18° deri 30°C

Lagështia relative

30-70%, pa kondensim (materiale të caktuara mund të kërkojnë diapazon më të vogël pune RH)

Ajrisja e dhomës

Për detaje shih “Manualin për përgatitjen e ambientit”.

Lartësia e punës

2000 m

Përmasat (vetëm printeri)

5,72 x 4,82 m

Diapazoni i lartësisë së tryezës (min./maks.)

Arizona 6160 XTS/6170 XTS:
0,895 deri në 0,915 m

Arizona 6160 XTS High Flow Vac/6170 XTS High Flow Vac:
0,92 deri në 0,94 m

Lartësia gjithsej

Arizona 6160 XTS/6170 XTS:
1,48 m

Arizona 6160 XTS High Flow Vac/6170 XTS High Flow Vac:
1,496 m

Pesha (vetëm printeri)

Arizona 6160 XTS/6170 XTS:
2170 kg

Arizona 6160 XTS High Flow Vac/6170 XTS High Flow Vac:
2500 kg

Pjesët e konsumueshme

mediaguide.cpp.canon

Vizitoni udhëzuesin e materialeve në internet, për të gjetur materialet e duhura për printerin dhe rastin tuaj, së bashku me profilet përkatëse të ngjyrave

OPSIONET DHE AKTUALIZIMI

Opsionet

Arizona 6160/6160 XTS High Flow Vac:
Shtojini printerit në çdo kohë një kanal ngjyre.

Arizona 6170/6170 XTS High Flow Vac:
Asnjë

Aktualizimi

Arizona 6160/6160 XTS High Flow Vac:
Vendosja e aktualizimit 1-Channel Upgrade shton mundësinë e bojës së bardhë për raste materialesh jo të bardha me ndriçim sfondi.

Arizona 6170/6170 XTS High Flow Vac:
Asnjë