Canon Camera
Risi

Printerë UV me shtrat të sheshtë

Arizona 135 GT

Hapni mundësi të reja, fitimprurëse biznesi me zbatime mahnitëse në një larmi të gjerë materialesh me printerin Arizona me shtrat të rrafshët, të nderuar me çmime, dhe për më pak se ç'mund të mendoni.

 • 2,000 m2

  Investim i zgjuar nga 2,000 m2
  në vit

 • VariaDot

  Teknologji e vlerësuar me çmime për
  printime mahnitëse

 • Opsion materiali me rul

  Printim i vazhduar në materiale
  të shtangëta dhe të epshme

 • Ndezje në çast

  Konsum i ulët energjie

 • Përfitoni nga avantazhi i Arizona

  Arizona 135 GT është zgjedhja inteligjente që u mundëson prodhuesve të tabelave dhe shërbimeve të printimit të hapen drejt mundësive të reja emocionuese komerciale. Ofron akses të lehtë në serinë e nderuar me çmime Arizona: e njohur për cilësinë e saj të pabesueshme, qëndrueshmërinë mbresëlënëse dhe koston e shkëlqyer totale të pronësisë.

  Shfrytëzoni printim me shtrat vërtet të rrafshët

  Krijuar për t'iu përshtatur cikleve tuaja të punës si një printer me shtrat vërtet të rrafshët, me cilësinë profesionale që prisni nga printeri drejtues në botë me shtrat të rrafshët. Arizona 135 ju ofron cilësi printimi të pakrahasueshme, me mundësi optimale shitjeje në shpejtësi prej deri në 34.2 m2 në orë për thuajse çfarëdo materiali të shtangët ose të epshëm.

  Përfitoni biznes të ri

  Me teknologjinë e shtratit vërtet të rrafshët të Arizona dhe polimerizimin UV-LED, tani mund të shfrytëzoni një larmi të gjerë zbatimesh rezistente që realizohen saktë që me të parën. Sistemi efikas me vakum i presionit të lartë i Arizona Classic ofron mbajtje tejet të qëndrueshme të materialeve gjatë printimit, duke tërhequr madje edhe materialet e shtangëta të valëzuara. Shfrytëzoni edhe më shumë mundësi me opsionin e materialeve me rul të përditësueshëm në terren për të krijuar zbatime materialesh të epshme.

  Përfitoni cilësi printimi

  Shfrytëzoni cilësinë e jashtëzakonshme të printimit falë teknologjisë së printimit me gradacion grije VariaDot. Ajo përdor teknika të avancuara për zgjedhjen e madhësisë së bulave. Shfrytëzoni dhe më shumë uniformitet për imazhe të pabesueshme, pa të meta, fotoreale, me ngjyra fantastike dhe bardhësinë më të mirë që kemi realizuar deri më sot.

  Arizona 135 GT

  Prodhim i lehtë i printime

  Softueri i paraprintimit Arizona Xpert ju mundëson projektimin dhe prodhimin me lehtësi të zbatimeve me vlerë të lartë si p.sh. të printimeve me reliev. Ai përmban profile të gatshme për zbatime që mund të krijohen lehtë. Qasja e Arizona ndaj printimit të saktë që me të parën sjell më pak konsume dhe më pak kosto për shkak të gabimeve, që me radhën e tyre sjellin në marzhe më të mira fitimi dhe kohë më të ulëta dorëzimi.

  Ndërprerje minimale pune

  Koha punës pa ndërprerje është thelbësore në çfarëdo biznesi printimi, ndaj Arizona 135 vjen me një sërë funksionesh servisi. Sistem i automatizuar mirëmbajtjeje për mirëmbajtje të kokave të printimit pa përdorur duart dhe për rikthimin e funksionit të spërkatëseve në pak sekonda. Shërbimi nga distanca ju mundëson dhënien e aksesit për asistentë të autorizuar nga distanca nga personeli ynë i certifikuar i teknikëve të servisit.

  Arizona 135 GT

  Shfrytëzoni zbatime me fitime të larta në një larmi të gjerë materialesh

  Me teknologjinë e shtratit vërtet të rrafshët të Arizona dhe polimerizimin UV-LED, tani mund të shfrytëzoni një larmi të gjerë zbatimesh rezistente që realizohen saktë që me të parën. Për shembull:

 • Materiale të shtangëta dhe të epshme

 • Sipërfaqe standarde dhe me reliev

 • Kompozite qelqi

 • Alumin dhe metale

 • Kanavacë

 • Dru dhe MDF

 • Kopertina

 • Plastikë e shtangët dhe e epshme
  materiale

 • Sinjalistikë dhe zbatime në ambiente të jashtme

  Ndihmoni klientët tuaj të bëjnë deklarata të fuqishme me anë të sinjalistikës. Nga banderola rezistente për ambiente të jashtme që mund t'i bëjnë ballë motit në stinë të ndryshme deri te posterat promocionalë për ambiente të brendshme që ndryshojnë çdo ditë, printimi në format të madh ju mundëson krijimtari dhe fleksibilitet.

  Prezantime në ambientet e shitblerjes

  Prezantimet në ambientet e blerjes tërheqin vëmendjen ndaj markave të caktuara apo okazioneve që krijojnë vlerë të shtuar apo ekspozojnë avantazhet e një produkti. Kjo taktikë marketingu ka impakt të madh pasi ndodhet në vend pikërisht në çastin që klienti është duke marrë një vendim blerjeje.
  Arizona 135 GT

  Zbatime industriale

  Printimi industrial është printimi i teknologjive të printimit si pjesë e procesit të prodhimit. Në këtë zbatim, printimi është një pjesë e integruar e produktit fundor. Çelësat me membranë, dekori i brendshëm, dyshemetë, printimi mbi qelq, mbulesat e mureve, pjesët e brendshme të automjeteve dhe printimi me reliev janë të gjitha përdorime emocionuese vlere të shtuar të printimit industrial që mund t'ua ofroni klientëve tuaj.

  Shkarkoni përmbajtjen

  Specifikimet

  • Notification Imagee

   Shpejtësia e printimit

   Deri në 34.2 m2 në orë

  • Notification Imagee

   Opsion materiali me rul

   Opsion i përditësueshëm në terren për të krijuar zbatime materialesh prej deri në 220 cm gjerësi ose 50 kg, duke përfshirë materialet e holla dhe të ndjeshme ndaj nxehtësisë.

  • Notification Imagee

   Madhësia e tryezës

   125×250 cm

  • Notification Imagee

   Volumi vjetor i printimit

   Investim i zgjuar nga 2,000 m2 në vit këtej e tutje

  • Notification Imagee

   Teknologjia e printimit

   Sistem piezoelektrik boje me 5 kanale, me teknologji imazherike VariaDot

  • Notification Imagee

   Rezolucioni

   Madhësi të ndryshme bulash nga 6 deri 30 pikolitra për printime fotoreale me qartësi të hasur më parë vetëm në rezolucione prej 1,440 dpi e lart.

  E qëndrueshme prej natyre

  Canon beson fort në zhvillimin dhe prodhimin e produkteve në mënyrë të qëndrueshme dhe në ofrimin e shërbimeve që i mbështetin klientët në përpjekjet e tyre për të reduktuar impaktin mjedisor ndërsa përfitojnë nga kosto e shkëlqyere totale pronësie.

  Procesi i printimit i Arizona konsumon deri në 50% bojë më pak se printerë të krahasueshëm me shtrat të sheshtë me 5 kanale duke përdorur teknologji me bojë me bula fikse, duke e bërë Arizona 135 tërheqëse si nga ana mjedisore ashtu edhe ajo ekonomike. Bojërat e polimerizuara me UV-LED janë të certifikuara me UL GREENGUARD Gold për përdorim kudo, duke përfshirë ambientet e shitjeve, shkolla, spitale dhe ambiente akomodimi. Printerët Arizona konsumojnë më pak energji se konkurrentët.

  Canon Camera

  Eksploroni më tej

  JU DUHET NDIHMË?

  Dëshironi të përfitoni nga avantazhi Arizona?