Canon Arizona 1300 XT Series

Teknologji e jashtëzakonshme dhe fleksibilitet i jashtëzakonshëm në përdorim

Kërkoni informacione

arizona-1300-series

Gati kur ju jeni gati
Bëni më shumë. Bëjeni më zgjuar. Bëjeni tani.

Printerë fantastikë të shtrirë UV për prodhime arti pamor të vlerës së lartë dhe printim industrial

Bëni më shumë

Printoni në çfarëdo materiali me dizajnin unik të shtrirë dhe krijoni printime me reliev me anë të " Touchstone".

Bëjeni më zgjuar

Lehtësi, qëndrueshmëri dhe rezistencë – shtoni module kur të dëshironi për t'iu përshtatur nevojave tuaja të printimit dhe krijoni shabllone pune me anë të " Arizona Xpert".

Bëjeni tani

Printoni menjëherë pa nevojë nxehjeje paraprake dhe krijoni printime vlere të lartë me bojën e bardhë më të shndritshme se kurrë të " ".

Benefits_01

Rezultate të shpejta

Dorëzoni printime të qarta e të shndritshme deri në 52,8 m2/orë me cilësi të pamposhtur dhe shpejtësi gjithnjë e më të larta prodhimi.

Më shumë kohë funksionale

Zgjasni kohën funksionale dhe evitoni ndalesat me sistemin e automatizuar të mirëmbajtjes dhe me shërbimin në distancë " Remote".

Benefits_02

Specifikimet kryesore

Deri në 52,8 m2 në orë

8 ose 10 modalitete printimi

Materiale deri në 2,5×3,08m

Gamë tejet e gjerë materialesh

Teknologjia " VariaDot®"

Madhësi të ndryshueshme pike nga 6 në 42 pikolitra

Opsion materiali me rul

Printim i vazhduar në materiale të ngurta dhe të epshme

Shikoni specifikimet e plota

Specification-Icons - Header Image

Zgjidhje elastike për grafikë dhe ekspozime të jashtëzakonshme

Bëni më shumë. Bëjeni më zgjuar. Bëjeni tani.

Eksploroni serinë " Arizona 1300 GT"

Studime rastesh

Lexoni një përzgjedhje të rasteve tona studimore dhe mësoni se cilat tendenca drejtojnë zhvillimet në printimet dixhitale të letrave të murit dhe për sektorin e dekorimeve.

Dëshironi të dini më shumë për serinë " Arizona 1300 XT"?

Flisni sot me një anëtar të ekipit tonë

Flisni me ekipin tonë

Pjesë të konsumueshme/produkte të ngjashme

Unleashed

Zbuloni shanse tërësisht të reja printimi

Nuk ka pasur kurrë më parë momente më emocionuese
për të #UNLEASHPRINT në biznesin tuaj

Nuk jeni të sigurt se cilat produkte ju duhen për biznesin tuaj?

Flisni me ekipin tonë