Printerë formati të gjerë

Tërësorë
Zgjidhje për formate të gjera

Shpejtësi e jashtëzakonshme. Një cilësi e jashtëzakonshme. Njihuni me gamën tonë të printerëve të formatit të gjerë

Po kërkoni për diçka konkrete? Rafinoni kërkimin
Filtroni sipas

Softueri përkatës

CAD & GIS workflow software on desktop

Softuer pune CAD dhe GIS

Optimizoni dhe menaxhoni printimet e formatit të madh duke printuar aplikime CAD dhe GIS, ueb dhe portative

Print shop management software on desktops

Softuer për menaxhimin e dyqaneve të printimit

Modernizoni prodhimin e printimeve për printerët e detyrave dhe reprografët

Produktet që kanë lidhje

Photography & fine art printers

Printerët e fotografisë dhe arteve të bukura

Idealë për printimin e fotove, arteve dhe aplikimeve të bëra me porosi

Signage & poster printer

Printerë për tabela dhe posterë

Gjithçka që ju nevojitet për të printuar postera, tabela dhe grafika prezantuese cilësore

Proofing poster printer

Printerët e korrigjimeve

Cilësia e vazhdueshme dhe ngjyrat e sakta që ju nevojiten për punë korrigjimi kërkuese

Speciality & industrial printer

Speciale dhe industriale

Ideal për procesin e prodhimeve të printimit jashtë tregut të grafikave prezantuese

Kaloni në një nivel tjetër printimi me printerët tanë tërësorë të formatit të madh

NA KONTAKTONI