canon office colour printers hero

Printerët me ngjyra të-gjitha-në-një për zyra

Printerë shumëpërdorimësh për zyra që ofrojnë printime me ngjyra, fotokopje, skanime dhe fakse me cilësi të lartë.

MAXIFY

Shijoni efikasitetin ekonomik me një printer zyre me ngjyra Canon MAXIFY.

Canon MF630 Series

Seria Canon MF630

Një seri printerësh shumëfunksionalë laser me ngjyra, efikasë, novatorë dhe të përshtatshëm për përdoruesit, të krijuar për biznesin e vogël

Shikoni serinë

Canon MF730 Series

Seria Canon MF730

Gama e plotë e printerëve laser me ngjyra për sipërmarrjet e vogla; veçoritë e përparuara dhe rendimentin me 27 faqe/min

Shikoni serinë

imageRUNNER

Administrimi i shpejtë dhe efikas i dokumenteve me opsionet e printimit, fotokopjimit, skanimit, dërgimit dhe faksit.

Canon imageRUNNER ADVANCE C256/C356 series

Seria Canon imageRUNNER ADVANCE C256/C356

Pajisje me shumë funksione me ngjyra në A4 me cilësi të lartë, me mundësi elastike të lidhjeve, ideale për zyrat me ngarkesë të lartë pune

Shikoni serinë

Seria imageRUNNER ADVANCE C3300

Modele shumëfunksionalë që ofrojnë një siguri të përparuar për të dhënat dhe përdorimin e lehtë për përdoruesin.

iR ADV C3500 Series Range BG

Seria Canon imageRUNNER ADVANCE C3500

Pajisje me shumë funksione me ngjyra në A3 me aftësi të fuqishme për menaxhimin e dokumenteve

Shikoni serinë

Canon iR adv c5500 series hero

Seria imageRUNNER ADVANCE C5500

Modele të mbushura me veçori për sigurinë dhe administrimin e përparuar të dokumenteve.

Shikoni serinë

72 DRAMATICSHOT C7580i IC Card Read Box B1 BuffPass M1 Bookl

Seria imageRUNNER ADVANCE C7500

Shikoni serinë

Canon imagePRESS c600i

imagePRESS C600i

Shijoni cilësinë dhe shpejtësinë e printimit si në prodhim me këtë pajisje të përparuar shumëfunksionale.

Shikoni produktin

Nuk është ajo që po kërkoni?

Eksploroni gamën tonë të produkteve dhe shërbimeve përkatëse