Hero High

Printerë bardhë e zi gjithçka-në-një për zyra

Printerë profesionalë monokrom me funksionalitetin e printimit, kopjimit, skanimit dhe faksit.

i-SENSYS

Printerë laser të fuqishëm dhe kompaktë që përshtaten pa asnjë ndërprerje në çdo zyrë personale ose grupi.

imageRUNNER

Printerë shumëfunksionalë të shpejtë dhe efikasë që janë efektivë në kosto si dhe në kohë.

imageRUNNER ADVANCE

Pajisje inteligjente me teknologjinë që administron koston e përgjithshme për menaxhimin e dokumenteve.

iR ADV 4500 Series Range BG

Seria Canon imageRUNNER ADVANCE 4500

Pajisje të qëndrueshme me shumë funksione bardhë e zi në me aftësi të gjithanshme për dokumentet nga fillimi deri në fund të proceseve

Shikoni serinë

Canon iR5065Ne

iR5065Ne

Një pajisje produktive shumëfunksionale e aftë për printime efikase me vëllime të larta.

View product

Nuk është ajo që po kërkoni?

Eksploroni gamën tonë të produkteve dhe shërbimeve përkatëse