Njohuritë

Qëndroni një hap përpara me njohuritë më të fundit për biznesin, studimet e rastit nga Canon dhe më shumë

Man walking through warehouse

STUDIMI I RASTIT

Automatizimi me P2P rrit shkallëzimin

Kompania KEW Electrical me një rritje të shpejtë transformon procesin e llogarive të pagueshme me flukset e automatizuara të punës nga Purchase to Pay

19 Shk 2018

Two print professionals looking at print output from the VarioPrint i300 STUDIMI I RASTIT

Aftësitë e reja të ngjyrave hapin dyert

Printimi i librave me prodhimin e përzier, efikas dhe i besueshëm, krijon mundësi të reja për Digiforce

19 Shk 2018
Two print professionals looking at colourful booklet printed from the VarioPrint i300 STUDIMI I RASTIT

Përmbushni kërkesat në rritje

AddComm Group e shndërroi printimin me vëllime të vogla në një sukses afatgjatë me zgjidhjen inkjet me efektivitet në kosto

19 Shk 2018
Print output showcased on the Canon VarioPrint i300 STUDIMI I RASTIT

Printimi dixhital çliron potencialet

Investimi në pajisjet e reja tipografike dixhitale e drejton Solent Design Studio drejt një bote të re krijimtarie

19 Shk 2018
Digital printing on from the Océ VarioPrint i300 STUDIMI I RASTIT

Një hap përpara konkurrentëve

Printimi i personalizuar i automatizuar e ndihmon kompaninë Signature Gifts të përmbushë kërkesat me efikasitet në kosto

19 Shk 2018

Më shumë studime rasti

Dëgjoni më shumë nga klientët tanë. Zbuloni se si zgjidhjet tona të Canon kanë ndihmuar në zgjidhjen e sfidave të vërteta të biznesit

Zbuloni më shumë

Two print service providers standing in front of a Canon production printer
Blue speed of light through a tunnel

Transformoni biznesin tuaj

Çlironi mundësi të reja me gamën tonë të gjerë të zgjidhjeve të biznesit që ju ndihmojnë të siguroni ndikimin maksimal

Nuk jeni të sigurt se cilat zgjidhje ju duhen për biznesin tuaj?

Flisni me ekipin tonë

  • Canon
  • ...
  • Njohuritë për biznesin - Lajme dhe artikuj B2B