Canon CJ18ex7.6B KASE

Një objektiv zmadhimi, me transmetim, kompakt e peshëlehtë, 2/3", 4K, me cilësi të jashtëzakonshme funksionimi e përdorimi, si dhe ekonomik.

Hero image

Një objektiv zmadhues 18-fish, praktik, me cilësi funksionimi optik 4K - zgjedhja ideale për produksione studiosh transmetimi.

Një objektiv zmadhues 18-fish me gjatësi fokale prej 7,6–137 mm: ideal për integrimin në grupe transmetimi dhe për arritje cilësie të lartë funksionimi optik krijuar për të mbështetur produksionet në 4K. Mospërfshirja e zgjatuesit sjell trup më të vogël e të lehtë, duke e bërë këtë objektiv ekonomik ideal për produksione studioje ku nuk kërkohen largësi zmadhimi.

Shikoni specifikimet e plota

Finest optical quality, performance and flexibility – the perfect UHDxs class zoom

Shikoni të gjitha veçoritë

Specifikimet kryesore

Cilësi funksionimi optik në 4K

Zmadhim fuqie të lartë 18-fish (7,6–137 mm)

Objektiv 2/3” me qartësi tej e tej

Kompakt e peshëlehtë pa zgjatues optik

Minimizim i hijezimit dhe i rravgimit të ngjyrave

Pajtueshmëri me sistemet virtuale përmes enkodimit 16-bitësh

Shikoni specifikimet e plota

Key Spec

Çfarë ka në kuti

Unaza e kontrollit

Kapaku i Lentes

Kapak objektivi

Kapaku i lentes

Kapak pluhuri i objektivit

Manual përdorimi / CD-ROM

Produktet e lidhura