Objektiv transmetimi 4k ENG

Canon CJ17ex6.2B

Specifikimet

Specifikimet

  • Cilësia e mirënjohur optike 4K e Canon

  • Së gjeri dhe telefoto me koncept hibrid

  • Diapazon zmadhimi 6.2 – 106mm (12.4 – 212mm me zgjatues optik)

  • f/1.8 - f/2.9 aperturë maksimale

  • Zgjatues 2x i integruar

  • Njësi e optimizuar motori elektronik

  • Pajtueshmëri me sistemet virtuale përmes enkodimit 16-bitësh

Specifikimet në detaje