Canon Camera
Risi

Objektiv transmetimi 4k ENG

Canon CJ17ex6.2B

Një objektiv zmadhues transmetimi 17x 4K koncepti hibrid fleksibël që mbulon nga së gjeri deri në telefoto me lehtësi të jashtëzakonshme përdorimi dhe çmim ekonomik.

Specifikimet

  • Cilësia e mirënjohur optike 4K e Canon

  • Së gjeri dhe telefoto me koncept hibrid

  • Diapazon zmadhimi 6.2 – 106mm (12.4 – 212mm me zgjatues optik)

  • f/1.8 - f/2.9 aperturë maksimale

  • Zgjatues 2x i integruar

  • Njësi e optimizuar motori elektronik

  • Pajtueshmëri me sistemet virtuale përmes enkodimit 16-bitësh

Notification Imagee

Produktet e lidhura