Printimi dhe skanimi në lëvizje me valë

Aplikacioni Easy-PhotoPrint për iPhone, iPad dhe iPod Touch

Easy-PhotoPrint (iEPP i Canon iEPP) i Canon është një aplikacion falas që ju lejon të printoni lehtësisht fotogafi dhe të skanoni nga iPhone, iPod touch ose iPad juaj në printera të pajtueshëm PIXMA dhe SELPHY * nëpërmjet një rrjeti vendor me valë (Wi-Fi).

Karakteristikat

• Gjeni printerat automatikisht në një rrjet Wi-Fi

• Printoni imazhe nga pajisjet tuaja të lëvizshme

• Skanoni drejtpërdrejt në iPhone, iPod touch ose iPad tuaj (vetëm printerat PIXMA Të-gjitha-në-një)

Si t'a përdorni
Thjesht shkarkoni aplikacionin iEPP të Canon në pajisjen tuaj të lëvizshme dhe takoni ikonën iEPP të Canon për të filluar.

* Shihni specifikimet e produktit për pajtueshmëri

Easy-PhotoPrint app lets you select one or multiple JPEG photos and print
up to 20 copies at a time. You can choose to print bordered or borderless
and easily select from a wide range of paper sizes and types.

1. Go to Photo Albums.

2. Tap the photos to add them to print queue (visible in top right corner)

 

3. Go to print queue, confirm settings and tap Print. 4. A printing progress page will appear.

Take a photo and print

Start the camera directly from Canon iEPP app and instantly print captured photos.1. Go to Camera 2. Capture your photo.

 

 

3. Preview image, tap Use to print or Retake to capture again. 4. Confirm settings and tap Print.

Skanoni një dokument ose fotografi (vetëm printerat PIXMA Të-gjitha-në-një)

Skanoni nga një printer i pajtueshëm Canon me shumë funksione dhe ruani fotografinë
ose dokumentin në iPhone, iPod touch ose iPad tuaj si një skedar PDF ose JPEG.


1. Shkoni te Cilësimet e Skanimit 2. Konfirmo cilësimet dhe zgjidh Skano.

 


3. Shihni rezultatin e skanimit dhe  shkoni tek hapi tjetër. 4. Mund të dërgoni me e-mail ose të ruani të dhënat në formatin JPEG ose PDF.

You can send your scanned documents or photos (PDF or JPG files) to print.

1. Go to Scanned Items 2. Select the document to print.

 

3. Tap Print. 4. A printing progress page will appear.

To print a PDF file (not scanned with iEPP) you need to first view the file
with a PDF viewer app and then pass it to the iEPP app.


1. Preview the PDF file and seclect Print 2. Confirm settings and tap Print. A printing progress page will appear

Easy-PhotoPrint for iPad

Canon iEPP app for iPad has the same functions as on iPhone and iPod
Touch but the Photo Albums, Scanned Items, Print Settings and Print
button are all available at a glance. Additionally for the ease of use, the
orientation of the screen automatically rotates with iPad.