Lens Guru FAQs

Hapeni aplikacionin duke trokitur tek ikona në Ekranin kryesor të pajisjes tuaj. Kur të shikoni ekranin e mirëseardhjes të EOS 1200D Companion, filloni të navigoni në aplikacion me ikonën e menusë në cepin lart majtas të faqes.

Për të naviguar te një seksion në aplikacion (p.sh. Getting started (Fillimi)), trokitni te opsioni përkatës në menu. Kini parasysh se disa elemente të menusë zgjerohen për të shfaqur nënseksione kur trokitni tek ato.

Në menunë kryesore të aplikacionit, trokitni te About (Rreth) dhe më pas Send Feedback (Dërgo reagimin). Ne jemi të interesuar të dëgjojmë reagimin tuaj mbi aplikacionin, qoftë i mirë apo i keq. Po ashtu ne duam të dëgjojmë sugjerimet tuaja se si mund ta përmirësojmë aplikacionin EOS 1200D Companion.

Kërkoni për "Canon EOS 1200D Companion" në dyqanin App Store në pajisjen tuaj dhe zgjidheni atë nga rezultatet e kërkimit duke trokitur tek ikona. Kur të ngarkohet faqja e aplikacionit, trokitni te butoni Free (Falas) për ta instaluar. Për të shmangur tarifat për të dhënat nga rrjeti celular, shkarkojeni aplikacionin nëpërmjet Wi-Fi. Si alternativë, shkarkoni EOS 1200D Companion nga iTunes në kompjuterin tuaj PC ose Mac. Kërkoni me emër për aplikacionin në dyqanin iTunes Store dhe zgjidheni atë nga rezultatet e kërkimit duke klikuar tek ikona e tij. Klikoni te butoni Free (Falas) për ta shkarkuar. EOS 1200D Companion do të instalohet në iPhone ose iPod Touch herën tjetër kur ta sinkronizoni pajisjen me kompjuterin PC ose Mac.

If the Canon Lens Guru app is updated in iTunes or the Play Store you will be notified via your device.

On your iPhone or iPod Touch go to the Updates tab on the App Store app to download the update. If you have turned on automatic updates (only available in iOS7) the updated app will automatically download to your device.

On your Android smartphone follow the prompts on your device, or go to Play Store and select My apps via the menu button to download the update.

Pas instalimit fillestar, aplikacioni duhet të shkarkojë video dhe manualin nga interneti (për shmangur tarifat për të dhënat, rekomandohet që kjo të bëhet nëpërmjet Wi-Fi). Pas kësaj, të gjitha përmbajtjet ruhen në pajisjen tuaj dhe mund të përdoren jashtë linje, pa pasur nevojë për një lidhje interneti.