APLIKACIONI

Canon Content Transfer Mobile

Një aplikacion iOS që lidh një iPhone me XF605 për transferim të njësuar të filmimeve të kamerës në një server FTP.

Ka tarifa për abonimin

Cikle pune të njësuara dhe më të shpejta për lajme

Content Transfer Mobile (CTM) është një aplikacion për iOS që mundëson shkarkimin e filmimeve për lajmet në një iPhone dhe ngarkimin drejtpërdrejt në një server FTP stacioni transmetimi përmes 4G/5G ose Wi-Fi. Ofron gjithashtu menaxhim të avancuar të metadatave.

XF605

Shkarkoni përmbajtje nga kamera në telefon

Përdorni CTM për ta lidhur XF605 me një iPhone, përmes Wi-Fi ose një kablloje të pajtueshme USB-C dhe shkarkoni skedarë MP4, XML, Metadata dhe Audio Proxy në iPhone.

Ngarkoni përmbajtje nga telefoni në server FTP

Përveç menaxhimit se cilët skedarë që ruhen lokalisht duhen ngarkuar në një server FTP, CTM mundëson dhe shkarkimin nga kamera dhe transferimin e menjëhershëm te serveri në një veprim të vetëm për një cikël më efikas pune.

XF605
XF605

Redaktim i metadatave për lajmet

Një avantazh i rëndësishëm i CTM është se mundëson redaktimin dhe importimin e metadatave përpara dhe pas shkrepjes së filmimeve. Mbështet standardin NewsML-G2, duke ofruar konsistencë dhe lehtësi integrimi në një cikël pune transmetimi, si dhe menaxhim të skedarëve. Skedarët XML mund të redaktohen në CTM dhe të shkruhen në kamerë ose përndryshe metadatat që janë regjistruar në kamerë mund gjithashtu të modifikohen në CTM, duke u mundësuar përdoruesve të përditësojnë informacionin e përmbajtjes përpara ngarkimit në server.

Produktet e lidhura

 • Videokamerat profesionale

  XF605

  Një kamerë fleksibël transmetimi cilësie 4K, që ofron vetëfokusim të avancuar, lidhje dhe transmetim për produksione me kërkesë të lartë.
 1. Gjuhët e mbështetura

  Ofrohet në anglisht, frëngjisht, italisht, gjermanisht, spanjisht, rusisht, turqisht, portugalisht.

  Pajtueshmëria - Canon XF605*

  * Paraqitja vizuale e Canon XF605 e shfaqur në këto materiale fotografike dhe video mund të ndryshojë nga produkti komercial.