Canon-PRINT-Business

Canon PRINT Business


Punoni me zgjuarsi, printoni dhe skanoni në lëvizje


Canon PRINT Business është një aplikacion falas që ju mundëson printimin e fotove dhe të dokumenteve, leximin të dhënave të skanuara, ngarkimin në shërbimet ruajtëse në renë kompjuterike etj. në një pajisje shumëfunksionale me laser ose printer me laser nga Canon nga pajisjet portative.

Veçoritë kryesore

 • Printoni të dhënat e skanuara, imazhet, dokumentet, fotot e kamerës dhe faqet e internetit.
 • Lexoni të dhënat e skanuara nga një pajisje shumëfunksionale.
 • Kapje e imazhit me një kamera.
 • Nxirrni tekstin nga të dhënat dhe krijoni skedarë PDF me tekst të kërkueshëm për imageRUNNER ADVANCE.
 • Punoni me skedarët në hapësirën ruajtëse lokale ose në renë kompjuterike.
 • Zbuloni automatikisht pajisjet shumëfunksionale dhe/ose printerët në një rrjet, ose kërkoni në mënyrë manuale për to duke specifikuar një adresë IP ose një DNS.
 • Kërkoni për pajisjet shumëfunksionale dhe/ose printerët dhe nisni një lidhje të drejtpërdrejtë me anë të Bluetooth.
 • Prekni terminalin celular për të hyrë te pajisja shumëfunksionale dhe/ose printeri (makina e instaluar me Bluetooth).
 • Regjistroni pajisje shumëfunksionale dhe/ose printerë me një kod QR.
 • Përdorni librin e adresave të një terminali celular në vend të librit të adresave të regjistruar në një pajisje shumëfunksionale.
 • Mbështetet funksioni Talkback (Android)
 • Mbështetet funksioni Voiceover (iOS)
 • Funksioni i përdorimit nga distanca ju mundëson të specifikoni cilësimet dhe të procesoni punë nga terminali portativ duke paraqitur ekranin e panelit me prekje në Canon PRINT Business pa prekur panelin me prekje të MFP.
  * Ofrohet për imageRUNNER ADVANCE DX, imageRUNNER ADVANCE Gen3 (v3.4 e lart)
  imageRUNNER 2600ser. , imageRUNNER 2425ser.
  imagePRESS C165

Si punon?

 • iPhone ose iPad juaj duhet të jetë i lidhur me një pikë aksesi LAN me valë.
 • Printeri juaj multifunksional dhe pika e aksesit duhet të jenë të lidhura me LAN ose LAN me valë.

Këshilla të dobishme:

 • Për printimin me pajisjet e serisë PIXMA, serisë MAXIFY ose serisë SELPHY, përdorni Canon PRINT Inkjet/SELPHY.
 • Për skanimin me serinë imageFORMULA, përdorni CaptureOnTouch Mobile.

Apple, logoja Apple, iPhone dhe iPad janë marka tregtare të Apple Inc., të regjistruara në SHBA. dhe vende të tjera. App Store është një markë shërbimi e Apple Inc.

Përditësimi i Firmuer

Për udhëzime se si të shkarkoni dhe të përditësoni pajisjen tuaj

Aplikacioni MEAP për imageRUNNER ADVANCE

Për udhëzime se si të konfiguroni aplikacionin MEAP

Të përgjithshme
Sistemet e mbështetura operative

iOS 11.0 e lart

iPadOS 13.0 e lart

Terminalet e pajtueshme

iPad mini, gjenerata 2/3/4

iPhone 5s/6/6 Plus/6s/6s Plus/7/7 Plus/SE/SE (Gen2) /8/8 Plus/X/XS/XS Max/XR/11/11 Pro/11 Pro Max

iPad gjenerata e 2të/3të/4rt

iPad Air, iPad Air2

iPad Pro (12,9 inç / 9,7 inç)

iPad mini (gjenerata e 1-rë/2-të, iPad mini3, iPad mini4)

AndroidTM 5.0 e lart (mbështetje për BLE AndroidTM 5.1 e lart)


iSkanimi i-SENSYS/imageRUNNER
imageRUNNER ADVANCE
Formati i skedarit
JPEG, PDF

JPEG, TIFF, OOXML (pptx/docx)

XPS, PDF (Compact/OCR/Encryption)

Madhësia e skanimit

A3, A4, LGL, LTR

Auto, A3, A4, A4R, B4, A5, A5R, B5, B5R

11x17, LGL, LTR, LTRR, STMT, STMTR

Metoda e ngjyrave
Ngjyra, shkallëzime gri

Auto (Ngjyra/Gri), Auto (Ngjyra/B&Z)

Ngjyra, Shkallëzime Gri, Bardhë&Zi

Rezolucioni
Deri në 300 dpi
Deri në 600 dpi
Shërbimi i memories cloud
Google Drive, Dropbox, iCloud/iCloud Drive


Printimi në iOS
Lloji i të dhënave të printueshme

Foto, Imazh (JPEG, GIF, BMP, PNG, TIFF), PDF, skeda Microsoft Office (doc, docx,

xls, xlsx, ppt, pptx), iWork (Pages, Numbers, Keynote), Webpage, Text, Rich Text

Madhësia e letrës

A3, A4, B4, A5, B5, A6, LGL, LGR, LTR

Metoda e ngjyrave

Ngjyra, Bardhë & Zi, Auto

Orientimi

Portret, Peizazh

Faqosja

1në1, 2në1

Printim në dy anë

Po

Printim i sigurt

Po

Përfundimi

Po

Konfigurimet e disponueshme mund të ndryshojnë, në varësi të modeleve përkatëse.Printimi në Android
Lloji i të dhënave të printueshme

Foto, figurë (JPEG, GIF, BMP, PNG), PDF, skedarë të Microsoft Office (doc, docx,

xls, xlsx, ppt, pptx), faqe interneti, tekst, tekst me formatim

Madhësia e letrës

A3, A4, B4, A5, B5, A6, LGL, LGR, LTR

Metoda e ngjyrave

Ngjyra, Bardhë & Zi, Auto

Orientimi

Portret, Peizazh

Faqosja

1në1, 2në1

Printim në dy anë

Po

Printim i sigurt

Po

Përfundimi

Po

Konfigurimet e disponueshme mund të ndryshojnë, në varësi të modeleve përkatëse.

i-SENSYS & i-SENSYS X

Printerë me një funksion të vetëm

Ngjyra

i-SENSYS X
i-SENSYS X C1127P

Seria i-SENSYS
LBP852Cx, LBP712Cx, LBP710Cx, LBP664Cx, LBP663Cdw, LBP654Cx, LBP653Cdw, LBP623Cdw, LBP621Cw, LBP613Cdw, LBP611Cn, LBP7780Cx, LBP7750Cdn, LBP7680Cx, LBP7660Cdn, LBP7110Cw, LBP7100Cn, 

LBP5975, LBP5970, Laser Shot LBP5360

Bardhë e Zi

i-SENSYS X
i-SENSYS X 1643P, 1238P, 1238Pr

Seria i-SENSYS
LBP352x, LBP351x, LBP325x, LBP312x, LBP162dw, LBP151dw, LBP228x, LBP226dw, LBP223dw, LBP215x, LBP214dw, LBP212dw, LBP253x, LBP252dw, LBP251dw, LBP6780x, LBP6750dn, LBP6680x, LBP6670dn, LBP6650dn, LBP6230dw, LBP6030w LBP3460, LBP3370, LBP3360 

Printerë gjithçka-në-një

Ngjyra

i-SENSYS X
i-SENSYS X C1127iF, C1127i 

Seria i-SENSYS
MF746Cx, MF744Cdw, MF742Cdw, MF735Cx, MF734Cdw, MF732Cdw, MF645Cx, MF643Cdw, MF641Cw, MF635Cx, MF633Cdw, MF631Cn, MF729Cx, MF728Cdw, MF724Cdw, MF628Cw, MF623Cn, MF9280Cdn, MF9220Cdn, MF8580Cdw, MF8550Cdn, MF8540Cdn, MF8380Cdw, MF8360Cdn, MF8340Cdn, MF8280Cw, MF8230Cn, MF8080Cw, MF8040Cn

Bardhë e Zi

i-SENSYS X
i-SENSYS X 1238iF, 1238i

Seria i-SENSYS
MF543x, MF542x, MF525x, MF522x, MF515x, MF512x, MF449x, MF446x, MF445dw, MF443dw, MF429x, MF428x, MF426dw, MF421dw, MF419x, MF418x, MF416dw, MF411dw, MF269dw, MF267dw, MF264dw, MF113w, MF249dw, MF247dw, MF244dw, MF237w, MF232w, MF229dw, MF226dn, MF217w, MF216n, MF212w, MF6680dn, MF6180dw, MF6140dn, MF5980dw, MF5940dn, MF4890dw, MF4870dn, MF4780w, MF4580dn, MF4570dn 

FAX-L3000, FAX-L3000IP

imageRUNNER ADVANCE

Ngjyra

C7780i, C7770i, C7765i, C5760i, C5750i, C5740i, C5735i, C3730i, C3725i, C3720i, C477iZ, C477i, C357i, C257i, C357P, C7580i, C7570i, C7565i, C7280i, C7270i, C7260i, C7065i, C7055i, C5560i, C5550i, C5540i, C5535i, C5535, C5255i, C5255, C5250i, C5250, C5240i, C5235i, C5051i, C5051i EQ80, C5051i D EQ80, C5051, C5045i, C5045, C5035i, C5035i EQ80, C5035, C5030i, C5030, C3530i, C3525i, C3520i, C3330i, C3325i, C3320i, C3320, C2230i, C2225i, C2220L, C2220i, C2030L, C2030i, C2025i, C2020L, C2020i, C355iFC, C355i, C355P, C255i, C351iF, C350i, C350P, C250i
C9280 PRO, C9070 PRO, C9060 PRO 

Bardhë e Zi

8705 PRO, 8795 PRO, 8786 PRO, 8705P PRO, 8795P PRO, 8786P PRO, 6780i, 6765i, 6755i, 6755i PRT, 6000i, 4751i, 4745i, 4735i, 4725i, 717iZ, 717i, 617iZ, 617i, 527iZ, 527i

8595, 8585, 8505, 6575i, 6565i, 6555i, 6275i, 6265i, 6255i, 6075i, 6075, 6065i, 6065, 6055i, 6055, 4525i, 4535i, 4545i, 4551i, 4225i, 4235i, 4245i, 4251i, 4051i, 4045i, 4045i EQ80, 4035i, 4025i, 4025i EQ80, 400i, 500i
8205 PRO, 8295 PRO, 8285 PRO, 8105 PRO, 8095 PRO, 8085 PRO, 8105, 8095, 8085

imageRUNNER

Ngjyra

C3125i, C5185i, C5180i, C4580i, C4080i, C3580i, C3580, C3580Ne, C3380i, C3380, C3380Ne, C3380e, C3080i, C3080, C2880i, C2880, C2380i, C3025i, C3025, C1335iF, C1335iFC, C1325iF, C1225iF, C1225, C1028i, C1028iF, C1021i, C1021iF, 6880Ci, 6880C, 6870Ci, 6870C, 5880Ci, 5880C, 5870Ci, 3180Ci, 3180C, 3170Ci, 3170C, 2570Ci, 2570C, CLC5151, CLC4040

Bardhë e Zi

2645i, 2630i, 2625i, 2425i, 2425, 1643iF, 1643i

9070, 8070, 7105, 7095P, 7095, 7086, 6570, 6570Ne, 5570, 5075N, 5075, 5065N, 5065, 5065Ne, 5055N, 5055, 4570, 4570Ne, 4570e, 3570, 3530, 3245P, 3245N, 3245, 3245e, 3245Ne, 3235N, 3235, 3225N, 3225, 3225e, 3225Ne, 3045N, 3045, 3045Ne, 3035N, 3035, 3025N, 3025, 3025Ne, 2870Ne, 2870, 2545, 2545i, 2535, 2535i, 2530, 2530i, 2525, 2525i, 2520, 2520i, 2422, 2420, 2320, 2318, 2318L, 2270, 2230, 2202N, 2204N, 2204F, 2030, 2030i, 2025, 2025i, 2022, 2022i, 2020, 2020i, 2018, 2018i, 2016, 2016i, 1435iF, 1435i, 1435, 1435P, 1750i, 1740i, 1730i, 1133, 1133A, 1133iF, 1024A, 1024F, 1024i, 1024iF, 1022A, 1022F, 1022i, 1022iF, 1020, 1018, 105+, 85+s

imagePRESS

Ngjyra

C165, C910, C810, C710

C850, C800, C750, C700, C600i, C650

Manuali i përdoruesit

Për informacione në lidhje me konfigurimin, funksionimin dhe zgjidhjen e problemeve për aplikacionin tuaj, vizitoni manualin tonë në linjë