Canon-PRINT-Business

Canon PRINT Business për Android


Punoni me zgjuarsi, printoni dhe skanoni në lëvizje


Canon PRINT Business është një aplikacion falas që bën të mundur të printoni fotografi dhe dokumente, të lexoni të dhëna të skanuara, të ngarkoni te shërbimet e resë kompjuterike etj. në një pajisje shumëfunksionale laser ose një printer laser të Canon nga një terminal Android.

Veçoritë kryesore

 • Printoni të dhënat, imazhet dhe dokumentet e skanuara.
 • Lexoni të dhënat e skanuara nga një pajisje shumëfunksionale.
 • Kapje e imazhit me një kamera.
 • Punoni me skedarët në hapësirën ruajtëse lokale ose në renë kompjuterike.
 • Zbuloni automatikisht pajisjet shumëfunksionale dhe/ose printerët në një rrjet, ose kërkoni në mënyrë manuale për to duke specifikuar një adresë IP ose një DNS.
 • Kërkoni pajisje multifunksionale dhe / ose printerë dhe filloni lidhjen direkte me Bluetooth.
 • Prekni terminalin celular për të hyrë te pajisja shumëfunksionale dhe/ose printeri (makina e instaluar me Bluetooth).
 • Regjistroni pajisje shumëfunksionale dhe/ose printerë me një kod QR.
 • Përdorni librin e adresave të një terminali celular në vend të librit të adresave të regjistruar në një pajisje shumëfunksionale.
 • Nisja automatike dhe regjistrimi i pajisjes dhe printimi për aplikacionet me NFC-në.

Si punon?

 • Terminali juaj Android duhet të jetë i lidhur me një pikë aksesi LAN me valë.
 • Printeri juaj multifunksional dhe pika e aksesit duhet të jenë të lidhura me LAN ose LAN me valë.

Këshilla të dobishme:

 • Për printimin me pajisjet e serisë PIXMA, serisë MAXIFY ose serisë SELPHY, përdorni Canon PRINT Inkjet/SELPHY.
 • Për skanimin me serinë imageFORMULA, përdorni CaptureOnTouch Mobile.

Android™ është një markë tregtare e regjistruar e Google Inc.

Përditësimi i Firmuer

Për udhëzime se si të shkarkoni dhe të përditësoni pajisjen tuaj

Aplikacioni MEAP për imageRUNNER ADVANCE

Për udhëzime se si të konfiguroni aplikacionin MEAP

General
Sistemet e mbështetura operativeAndroid 4.1 ose një version i mëvonshëm


iSkanimii-SENSYS/imageRUNNER
imageRUNNER ADVANCE
Formati i skedarit
JPEG, PDF

JPEG, TIFF, OOXML (pptx/docx), XPS

PDF (Compact/OCR/Encryption)

Madhësia e skanimit

A4, LTR, LGL

Auto, A4, A4R, A3, A5, A5R, B4, B5, B5R

LTR, LTRR, LGL, STMT, STMTR, 11x17

Metoda e ngjyrave
Ngjyra, shkallëzime gri

Auto (Ngjyra/Gri), Auto (Ngjyra/B&Z)

Ngjyra, Shkallëzime Gri, Bardhë&Zi

Rezolucioni
Deri në 300 dpi
Deri në 600 dpi
Shërbimi i memories cloud
Google Drive, Dropbox


Printimi
Lloji i të dhënave të printueshmeFotografi, imazhe (JPEG, GIF, BMP, PNG,WebP ), skedarë PDF, Microsoft Office (doc, docx,

xls, xlsx, ppt, pptx), faqe uebi

Madhësia e letrës

A4, A3, B4, LTR, LGL, LGR

Metoda e ngjyrave

Ngjyra, Bardhë & Zi, Auto

Orientimi

Portret, Peizazh

Faqosja

1në1, 2në1

Printim në dy anë

Po

Printim i sigurt

Po

Konfigurimet e disponueshme mund të ndryshojnë, në varësi të modeleve përkatëse.

i-SENSYS

Printerë me një funksion të vetëm

Ngjyra

LBP712Cx, LBP710Cx, LBP654Cx, LBP653Cdw, LBP613Cdw, LBP611Cn, LBP7780Cx, LBP7750Cdn, LBP7680Cx, LBP7660Cdn, LBP7110Cw, LBP7100Cn,
LBP5975, LBP5970, Laser Shot LBP5360

Bardhë e Zi

LBP352x, LBP351x, LBP312x, LBP151dw, LBP253x, LBP252dw, LBP251dw, LBP6780x, LBP6750dn, LBP6680x, LBP6670dn, LBP6650dn, LBP6230dw, LBP6030w LBP3460, LBP3370, LBP3360

Printerë gjithçka-në-një

Ngjyra

MF735Cx, MF734Cdw, MF732Cdw, MF635Cx, MF633Cdw, MF631Cn, MF729Cx, MF728Cdw, MF724Cdw, MF628Cw, MF623Cn, MF9280Cdn, MF9220Cdn, MF8580Cdw, MF8550Cdn, MF8540Cdn, MF8380Cdw, MF8360Cdn, MF8340Cdn, MF8280Cw, MF8230Cn, MF8080Cw, MF8040Cn

Bardhë e Zi

MF515x, MF512x, MF419x, MF418x, MF416dw, MF411dw, MF249dw, MF247dw, MF244dw, MF237w, MF232w, MF229dw, MF226dn, MF217w, MF216n, MF212w, MF6680dn, MF6180dw, MF6140dn, MF5980dw, MF5940dn, MF4890dw, MF4870dn, MF4780w, MF4580dn, MF4570dn
FAX-L3000, FAX-L3000IP

imageRUNNER ADVANCE

Ngjyra

C7580i, C7570i, C7565i, C7280i, C7270i, C7260i, C7065i, C7055i, C5560i, C5550i, C5540i, C5535i, C5535, C5255i, C5255, C5250i, C5250, C5240i, C5235i, C5051i, C5051i EQ80, C5051i D EQ80, C5051, C5045i, C5045, C5035i, C5035i EQ80, C5035, C5030i, C5030, C3530i, C3525i, C3520i, C3330i, C3325i, C3320i, C3320, C2230i, C2225i, C2220L, C2220i, C2030L, C2030i, C2025i, C2020L, C2020i, C355iFC, C355i, C355P, C255i, C351iF, C350i, C350P, C250i
C9280 PRO, C9070 PRO, C9060 PRO

Bardhë e Zi

8595, 8585, 8505, 6575i, 6565i, 6555i, 6275i, 6265i, 6255i, 6075i, 6075, 6065i, 6065, 6055i, 6055, 4525i, 4535i, 4545i, 4551i, 4225i, 4235i, 4245i, 4251i, 4051i, 4045i, 4045i EQ80, 4035i, 4025i, 4025i EQ80, 400i, 500i
8205 PRO, 8295 PRO, 8285 PRO, 8105 PRO, 8095 PRO, 8085 PRO, 8105, 8095, 8085

imageRUNNER

Ngjyra

C5185i, C5180i, C4580i, C4080i, C3580i, C3580, C3580Ne, C3380i, C3380, C3380Ne, C3380e, C3080i, C3080, C2880i, C2880, C2380i, C3025i, C3025, C1335iF, C1335iFC, C1325iF, C1225iF, C1225, C1028i, C1028iF, C1021i, C1021iF, 6880Ci, 6880C, 6870Ci, 6870C, 5880Ci, 5880C, 5870Ci, 3180Ci, 3180C, 3170Ci, 3170C, 2570Ci, 2570C, CLC5151, CLC4040 

Bardhë e Zi

9070, 8070, 7105, 7095P, 7095, 7086, 6570, 6570Ne, 5570, 5075N, 5075, 5065N, 5065, 5065Ne, 5055N, 5055, 4570, 4570Ne, 4570e, 3570, 3530, 3245P, 3245N, 3245, 3245e, 3245Ne, 3235N, 3235, 3225N, 3225, 3225e, 3225Ne, 3045N, 3045, 3045Ne, 3035N, 3035, 3025N, 3025, 3025Ne, 2870Ne, 2870, 2545, 2545i, 2535, 2535i, 2530, 2530i, 2525, 2525i, 2520, 2520i, 2422, 2420, 2320, 2318, 2318L, 2270, 2230, 2202N, 2204N, 2204F, 2030, 2030i, 2025, 2025i, 2022, 2022i, 2020, 2020i, 2018, 2018i, 2016, 2016i, 1435iF, 1435i, 1435, 1435P, 1750i, 1740i, 1730i, 1133, 1133A, 1133iF, 1024A, 1024F, 1024i, 1024iF, 1022A, 1022F, 1022i, 1022iF, 1020, 1018, 105+, 85+s

imagePRESS

Ngjyra

C850, C800, C750, C700, C600i, C650

Manuali i përdoruesit

Për informacione në lidhje me konfigurimin, funksionimin dhe zgjidhjen e problemeve për aplikacionin tuaj, vizitoni manualin tonë në linjë