Çmimet - çmimet e qëndrueshmërisë

Canon merr çmime qëndrueshmërie nga industria, organizatat e pavarura, OJQ-të dhe organet e tjera në nivel global, Europian, EMEA dhe kombëtar. Këto përfshijnë klasifikimet e mëposhtme:

  • Ne jemi të 26-të në Markat më të Mira Globale të Gjelbra në Interbrand 2014, nga të 30-tët në 2013-ën.
  • Instituti i Reputacionit na rendit të 6tët në listën e Kompanive më të Respektuara në Botë (2013), nga të 8-tët në 2012-ën.
  • Ne jemi të 125-tët në Newsweek Green Rankings 2014, nga të 132-tët në 2012-ën.
  • Ne u radhitëm të 4-rtit në një studim të 2013-ës nga ClimateCounts dhe Qendra për Organizatat e Qëndrueshme, duke analizuar emetimet operacionale të 100 korporateve globale midis 2005-2012.
  • Canon Norvegji u nominua si një prej 10 Vendeve më të Mira të Punës 2013 nga Instituti Great Place to Work®
  • Canon Spanjë dhe Canon Holandë fituan të dy çmimet Punëdhënësi më i Mirë 2013
  • Canon Lindja e Mesme u njoh për 'Praktikat më të Mira Mjedisore në Botën Arabe' nga Organizata Arabe për Përgjegjshmërinë Mjedisore, sektori i vetëm privat i zgjedhur mes 30 marrësve.
  • Canon Spanjë u emërua si kompania më e mirë në sektorin e Mjedisit çmimeve të 2014-ës të dhëna nga revista e menaxhimit Ejecutivos.
  • Canon merr rregullisht çmime "Arritje të Jashtëzakonshme" për efikasitetin energjetik të produkteve të saj nga Buyers Laboratory LLC
  • Canon u votua marka më e besueshme e kamerave nga Reader's Digest në Europë për vitin e 13-të të njëpasnjëshëm.

spacer
					image
Qëndrueshmëria
Mjedisi
Shoqëria
Biznesi
Çmime
Reportet e qëndrueshmërisë
Canon Europe sustainability report