Partnerët dhe aleancat

Canon është një aktor kryesor për zgjidhjet e printimit dhe dokumenteve për biznesin në të gjithë Evropën. Produktet tona novatore përfshijnë teknologjitë kryesore optike dhe të imazheve dhe përmirësohen edhe nga ekspertiza e partnerëve tanë po aq të respektuar, të cilët përfshijnë Hewlett Packard dhe Microsoft.

Ne ndjekim një metodë të "partneritetit në biznes" me klientët tanë po ashtu: përfshirja jonë shkon shumë më larg se thjesht realizimi i një shitjeje ose instalimi i një pajisjeje. Ne punojmë në bashkëpunim të ngushtë me klientët tanë në sektorët e printimeve profesionale dhe në zyra për të vlerësuar me saktësi se cilat janë kërkesat e tyre dhe për të ofruar një zgjidhje të personalizuar për nevojat e tyre. Përveç ofrimit të produkteve cilësore, ne ofrojmë shërbime këshillimi, zgjidhje inteligjente të softuerëve, trajnime dhe mbështetje, në fakt një paketë të plotë shërbimesh që mund të rrisin produktivitetin, efikasitetin dhe të ulin kostot.

Klientët tanë të printimeve profesionale përfitojnë nga marrëdhëniet tona me organizata të tilla si NexPress dhe Gretag Macbeth, gjë që bën të mundur të ofrojmë një portofol produktesh që përfshin procesin e plotë të printimit. Përmirësimi i menaxhimit të ngjyrave, fluksit të punës në prodhim dhe zgjidhjet e ndryshme për printimin e të dhënave i kanë ndihmuar shumë nga klientët tanë të bëjnë diferencën në një treg gjithmonë e më konkurrues.

spacer
					image
Programi i partnerëve