Canon Europe

Niveli më i lartë i punës mund të arrihet vetëm në qoftë se ke një strukturë organizative efikase.

Në vitin 2002 Canon  Evropa ju nënshtrua një ristrukturimi të rëndësishëm. Burimet tona në Evropë tani përfshijnë:
· Zyra qendrore strategjike në Mbretërinë e Bashkuar, baza e Zgjidhjeve për Biznese të Canon-it dhe vendi ku punon Qendra Strategjike e Korporatës
· Zyra operacionale në Holandë, baza ku punon ekipi i imazhit për konsumatorët e Canon-it dhe Qendra Logjistike Evropiane (ELC)
· ELC, e vendosur në Roterdam, e cila përmbush mijëra urdhra çdo ditë
· Mbi 20 operime në vende lokale
· Një qendër kërkimi dhe zhvillimi në Francë

A E DINIT SE...
Biznesi jonë i Canon Evropës kontribuon rreth një të tretën e shitjeve globale të Canon-it, duke shitur në më shumë se 100 vende në Evropë, Lindjen e Mesme dhe Afrikë.

spacer
					image

Rreth Canon-it

Filozofia
Canon-i në të tërë botën
Canon-i në Evropë
Counterfeit