About Canon

Rreth Canon

Për 80 vjet ne kemi dhënë teknologji imazherie të përparuar te klientët tanë në të gjithë botën.

E themeluar në vitin 1937, Canon është rritur në një kompani globale në një kategori të ndryshme tregjesh, duke përfshirë Zgjidhje biznesi, Imazheri për konsumatorin, Transmetim dhe komunikim, Sisteme mjekësore dhe Produkte industriale.

Me një shitje vejetore neto prej 3.467-miliardë Jen dhe një forcë pune globale prej  afërsisht 118,000 njerëz në afërsisht 200 kompani, Canon është një nga kompanitë më të njohura dhe më të respektuara në botë. 

Një fluks i pafundëm idesh dhe risish e ka mbajtur Canon në krye të industrisë së tij. Në zgjidhjen e produkteve tona, bizneset dhe klientët tanë zgjedhin teknologjitë e sigurta, me stil dhe të përparuara.

Folozofia jonë
Kyosei është filozofia e korporatës e Canon e cila qëndron në zemër të markës, biznesit dhe aktiviteteve tona të sponsorizimit. Kyosei është një fjalë japoneze që do të thotë ‘të jetojmë dhe punojmë së bashku për të mirën e përbashkët’ – një parim që formon vlerat tona dhe përvijon përgjegjësinë tonë morale për të qenë një qytetar i mirë në bashkësi.  Zbuloni më shumë mbi Kyosei.

Fuqia financiare
Rezultatet e Canon Inc. treguan rritje shitjesh të përvitshme prej 7,8% në 2007 me shitje neto prej ¥4.481 miliardë, duke e bërë këtë vitin e tetë të njëpasnjëshëm të rritjes së shitjeve dhe fitimeve. 

Canon është i listuar në bursat e Tokios, Osaka, Nagoya, Fukuoka, Sapporo dhe Nju Jorkut.

Vlerësimi i industrisë
Në 2007, Canon arriti pozicionet e mëposhtme të industrisë:
Një pozicionim i përgjithshëm në 36 në listën e ‘Markat Globale më të Mira në Botë në 2007’ të Business Week.
Pasuria e vendosi Canon të 46-in në listën ‘All Star’ të Kompanive më të Admiruara në Botë.

spacer
					image

Rreth Canon-it

Filozofia
Canon-i në të tërë botën
Counterfeit