Canon PIXMA iP4950

Printerë Fotografish me Bojë

PIXMA iP4950

Canon PIXMA iP4950

Printer për fotografi me cilësi të lartë me tiparë të përparuar

PIXMA iP4950 është një printer me rendiment të lartë, me cilësi të laboratorit fotografik, që ofron dizajn mahnitës me printimin e integruar automatik nga të dyja anët & drejtpërdrejt në disk.

Përfitime

 • Printer fotografik me rendiment të lartë
 • 5 Bojra të Vetme, cilësi deri në 9600dpi, min 1pl
 • Shpejtësi ISO ESAT 12,5 mono/9,3 ngjyrë inm
 • Fotografi 10x15cm në përafër. 20 sek.
 • ChromaLife100+
 • Printimi automatik nga të dyja anët
 • Printimi drejtpërdrejt në disk
 • Printimi i Filmit me HD të Plotë
 • Easy-WebPrint EX
 • CREATIVE PARK PREMIUM
PIXMA iP4950

Karakteristikat kryesore

 • Ndryshoni vetëm bojën që mbarohet Ndryshoni vetëm bojën që mbarohet
 • Kokë e printimit të shkëlqyer me cilësi të laboratorit fotografik Kokë e printimit të shkëlqyer me cilësi të laboratorit fotografik
 • Pikëza mikroskopike të bojës për printimin e saktë Pikëza mikroskopike të bojës për printimin e saktë
 • Printim i fotografive me rezolucion të lartë Printim i fotografive me rezolucion të lartë
 • Printoni drejtpërdrejt në disk Printoni drejtpërdrejt në disk
 • Printim automatik nga të dyja anët Printim automatik nga të dyja anët
 • Më shumë letër me dy fakse të letrës Më shumë letër me dy fakse të letrës
 • Printimi i imazheve nga videot tuaj Printimi i imazheve nga videot tuaj
 • Printimi intiligjent nga interneti Printimi intiligjent nga interneti
 • Korrigjime automatike të fotografisë Korrigjime automatike të fotografisë
 • Printim direkt nga kamera Printim direkt nga kamera
 • Fotografi me cilësi të lartë me jetë të gjatë Fotografi me cilësi të lartë me jetë të gjatë

Karakteristikat e detajuar

Printime të fotografive me cilësi premium me shpejtësi

Ideal për entuziastët që kërkojnë rendiment të lartë, ky printer për fotografi përdor teknologjinë me koka printimi TE IMETA udhëheqës të kategorisë të Canon. Jep pikëza të bojës minimumi 1pl dhe rezolucion printimi deri në 9600dpi për fotografi me hollësi të pabesueshme me shkallëzime të lëmuar dhe imazhe pa kokrriza. Një printim pa bordura mahnitës, me cilësi të laboratorit fotografik 10x15cm prodhohen në afërsisht 20 sekonda dhe shpejtësitë mbresëlënëse ISO ESAT prej 12,5 inm për dokumentëtë mono dhe 9,3 inm për ngjyrë.

Maksimizoni efektshmërinë e bojës

Përdorimi i 5 rezervuarëve me bojë të vetme do të thotë zëvendësimin vetëm të bojës që mbarohet - duke pakësuar mbeturinat dhe duke optimizuar përdorimin e bojës.

Dizajn elegant

Me një veshje elegante të gjithë të zezë dhe një sipërfaqe të vogël, ky printer kompakt kërkon një minimum të hapësirës dhe duket i shkëlqyeshëm në çdo shtëpi ose vend pune.

Trajtimi i përparuar i mediave

Përjetoni gjithanshmërinë me printimin automatik nga të dyja anët, për të përdorur të dyja anët e letrës, futja e dyfishtë e letrës ju lejon të vendosni letër fotografike & të zakonshme në të njëjtën kohë. Printoni drejtpërdrejt në disqet CD, DVD dhe Blu-ray® të pajtueshëm me printimin drejtpërdrejt në disk.

Tiparet ekologjikë

Zbuloni kursimet tuaja të CO2 dhe letrës të bëra nga printimi nga të dyja anët me tiparin e Informacionit ECO, që ju lejon të shihni sesi po ndihmoni mjedisin. Kurseni energji duke përdorur fikjen automatike - konfiguroni printerin që të fiket kur nuk është duke u përdorur për një periudhë kohe të caktuar

Programë kompjuterike të përparuar

Shndërrojini momentet e filmit tuaj në printime të bukur me Printimin e Filmit me HD të Plotë unik të Canon-it. Tiparet e rinj përfshijnë Bashkoni Kuadrot dhe Printimi i Paraqitjes për të krijuar imazhe më të mrekullueshëm. Bëjini fotografitë tuaja edhe më ngazëllyese duke përdorur Efektet e Filtrit Argëtues me Easy-PhotoPrint EX. Përdorni Easy-WebPrint EX për të kombinuar video nga disa faqe të interetit, në mënyrë që të prisni vetëm çfarë ju nevojitet nga interneti. Bëjuni krijues me CREATIVE PARK PREMIUM, një shërbim në internet që ju lejon të shkarkoni fotografi, ilustrime, artin e letrës dhe shumë më tepër nga fotografë & artistë të mirënjohur ndërkombëtarë.

Mbajini kujtimet gjallë

Sistemi ChromaLife100+ siguron fotografi me jetë të gjatë, të bukura. Kombinimi i iP4950, bojrave origjinale Canon dhe letrave fotografike autentike Canon ruan kujtimet përgjatë gjithë jetës.

Specifikimet e produktit

FUNKSIONET E PRINTERIT

Rezolucioni i printimit Deri në 9600¹ x 2400 dpi
Motor për printimin Inkjet, 5 Bojra të Vetme, sistemi me 5 ngjyra me madhësinë minimale të pikëzës 1pl, koka printimi TE IMETA & sistemi ChromaLife100+
Shpejtësia cilësie fotosh nga laboratori Pa bordurë 10x15cm: Përafër. 20 sekonda (Standard)¹
Shpejtësia për mono printim ESAT: Afërsisht. 12,5 inm¹
Shpejtësia për printim me ngjyra ESAT: Afërsisht. 9,3 inm¹
Konfigurimi i fishekëve të bojës 5 serbatorë boje të ndarë:
PGI-525PGBK, CLI-526BK, CLI-526C, CLI-526M, CLI-526Y
Jetëgjatësia e rezervuarit të bojës së zezë E zezë: 339 faqe (PGI-525PGBK), 2945 faqe* (CLI-526BK)¹
E zeze: 3545 foto* (PGI-525PGBK), 555 foto* (CLI-526BK)²
*Rezultati Suplementar i Përafërt
Jetëgjatësia e rezervuarit të bojës me ngjyra Cianik: 530 faqe (CLI-526C), E purpurt: 486 faqe (CLI-526M), E verdhë: 525 faqe (CLI-526Y)¹
Cianik: 202 foto (CLI-526C), E purpurt: 201 foto (CLI-526M), E verdhë: 199 foto (CLI-526Y)²
Tipi i medias Letër e Zakonshme, Zarfa, Letër Fotografie Pro Platinum (PT-101), Letër Fotografie Plus me Shkëlqim II (PP-201), Letër Fotografie Plus me Gjysmë Shkëlqim (SG-201), Letër Fotografie me Shkëlqim "Përdorimi i Përditshëm" (GP-501), Letër Fotografie Mat (MP-101), Letër me Rezolucion të Lartë (HR-101N), Letër e Transferimit në Bluzë (TR-301), Ngjitës Fotografikë (PS-101)
Inputi i medias Sirtari i pasëm: Maks. 150 fletë
Kasetë: Maks. 150 fletë
Sirtari i printimit drejtpërdrejt në disk: 1 disk CD, DVD ose Blu-Ray i printueshëm
Madhësia e medias Sirtari i pasëm: A4, B5, A5, Letter, Legal, Zarfa (madhësi DL ose tregtare 10), 10 x 15cm, 13 x 18cm, 20 x 25cm
Kasetë: A4, B5, A5, Letter
Pesha e medias Sirtari i pasmë: Letër e zakonshme: 64 deri në 105 g/m² dhe mediat speciale të mbështetura të Canon deri në përafë. 300 g/m²
Kasetë: Letër e zakonshme: 64 deri në 105 g/m²
Printim i DVD/CD I disponueshëm si standard
Printim nga të dyja anët E disponueshme për letrën e zakonshme në madhësitë A4, B5, A5 & Letter
Printim pa kufij anësor Po (A4, Letter, 20 x 25cm, 13 x 18cm, 10 x 15cm)

INTERFACE AND CONNECTIVITY

Tipi interface - Kompjuter USB Shpejtësi e Lartë (Porta B)
Tipi interface – Aparat fotografik Priza e Printimit të Drejtpërdrejtë: Printimi drejtpërdrejtë nga kamera e fotografive nga aparatët fotografikë dhe kamerat në përputhje me PictBridge

DRAJVERAT DHE PROGRAMI

Sistemet operues që mbështeten Windows 8 (32 dhe 64bit)
Windows RT
Windows 7 (32 dhe 64bit)
Windows Vista (32 dhe 64bit)
Windows XP (32bit)
Mac OS X 10.4.11 - 10.8
Kërkesat minimale të sistemit Windows 7: 1GHz ose CPU më i shpejtë, 1GB RAM (32bit) / 2GB RAM (64bit)
Windows Vista (32 dhe 64 bit): 1GHz ose CPU më i shpejtë, 512MB RAM
Windows XP SP2, SP3: 300MHz ose CPU më i shpejtë, 128MB RAM
Shfletuesi i internetit: Internet Explorer 6 ose më lart
Drajver CD-ROM
Ekrani: 800 x 600 ose më mirë
Mac OS X v10,6: Intel Processor, 1GB RAM
Mac OS X v10,5: Intel ose PowerPC Processor (G4, G5, 867MHz ose më i shpejtë)
Mac OS X v10.4.11: Intel ose PowerPC Processor (G5, G4, G3), 256MB RAM
Shfletuesi i internetit: Safari 3 ose më lartë
Drajver CD-ROM
Ekrani: XGA 1024 x 768 ose më mirë
Karakteristikat e drajverit Printimi pa bordura, Printimi automatik nga të dyja anët, Ngjitje, Faqe të shumta për fletën e printuar, Printimi i broshurave, Printimi i posterave, Printimi i shkallëzuar (20-400%), Printimi i vendosjes së madhësisë së faqes, Zvogëlimi i zhurmës së fotografisë, Image Optimizer PRO, Efektet e fotografisë, Printimi i gri¹
Programi i përfshirë Drajverë për printerin Canon, Easy-PhotoPrint EX me HD Movie Print¹, CD-LabelPrint, shkarkuesi Easy-WebPrint EX² dhe Solution Menu EX me mundësinë e përdorimit të CREATIVE PARK PREMIUM

KARAKTERISTIKA TË PËRGJITHSHME

Burimi i energjisë AC 100-240V, 50/60Hz
Konsumi i energjisë Në pritje: Përafër. 0,8 W (USB e lidhur me PC),
Fikur: Afërsisht 0,4 W (USB e lidhur me PC),
Printimi: Përafër 18 W¹
Gama e temperaturës Mjedisi i përdorimit: 5° - 35° C
Lagështia Lagështira e përdorimit: 10 - 90%RH (pa kondensim)
Niveli akustik i zhurmës Përafër. 45,5dB¹
Dimensionet e trupit (GJ x GJ x L) 431x297x153mm
Pesha Përafër. 5.7kg
Rezolucioni i printimit ¹ Pikat e bojës mund të vendosen me një pjerrësi minimale prej 1/9600 inç
Shpejtësia cilësie fotosh nga laboratori ¹ Shpejtësia e printimit të fotografisë mbështetet në cilësimin fillestar të drajvërit duke përdorur standardin ISO/JIS-SCID N2 në Letër Fotografie Plus me Shkëlqim II Canon dhe nuk mban parasysh kohën e përpunimit të të dhënave në kompjuterin e individit.
Shpejtësia për mono printim ¹ Shpejtësia e printimit të dokumentit në letër të zakonshme matet mbështetur në mesataren e ESAT në standardin e Provës së Kategorisë së Zyrës ISO/IEC 24734.
Shpejtësia për printim me ngjyra ¹ Shpejtësia e printimit të dokumentit në letër të zakonshme matet mbështetur në mesataren e ESAT në standardin e Provës së Kategorisë së Zyrës ISO/IEC 24734.
Jetëgjatësia e rezervuarit të bojës së zezë ¹ Vlera e rezultatit të deklaruar në përputhje me standardin ISO/IEC 24711. Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm.
² Kur printohen motivet standardë të Canon në mënyrë të vazhdueshme me cilësimet fillestare në Letër Fotografike me Shkëlqim II 10x15cm, duke përdorur drajverin e printimit të Windows 7, në modelitetin e printimit pa bordurë dhe Shikuesin e Fotografisë të Windows në Windows 7 Home Premium. Vlera e rezultatit të deklaruar është përcaktuar mbështetur në metodën standarde Canon që i referohet ISO/IEC 24711.
Jetëgjatësia e rezervuarit të bojës me ngjyra ¹ Vlera e rezultatit të deklaruar në përputhje me standardin ISO/IEC 24711. Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm.
² Kur printohen motivet standardë të Canon në mënyrë të vazhdueshme me cilësimet fillestare në Letër Fotografike me Shkëlqim II 10x15cm, duke përdorur drajverin e printimit të Windows 7, në modelitetin e printimit pa bordurë dhe Shikuesin e Fotografisë të Windows në Windows 7 Home Premium. Vlera e rezultatit të deklaruar është përcaktuar mbështetur në metodën standarde Canon që i referohet ISO/IEC 24711.
Karakteristikat e drajverit ¹ Disa tiparë të disponueshëm vetëm në drajvërin e Windows.
Programi i përfshirë ¹ "Printimi i Filmit me HD të Plotë" është i disponueshëm nga skedarët e filmit 'MOV' të krijuar nga kamerat digitale Canon. Nga PC ose Mac me përpunuesin Intel(R). Kërkon instalimin e programit kompjuterik Canon ZoomBrowser EX ose Canon ImageBrowser që shoqëron kamerën Canon, nga e cila ishte rregjistruar filmi (versioni 6,5 ose më i ri).
² Easy-WebPrint EX kërkon Internet Explorer 7 ose më të ri (Windows) ose Safari 4 ose më të ri (Mac).
Konsumi i energjisë ¹ Kur printoni modelin ISO/JIS-SCID N2 në madhësinë A4 të letrës së zakonshme duke përdorur cilësimet fillestare.
Niveli akustik i zhurmës ¹ Kur printoni modelin ISO/JIS-SCID N2 në 10x15cm Letër Fotografike Plus me Shkëlqim II duke përdorur cilësimet fillestarë.
 • Të githa specifikimet mund të ndryshohen pa njoftim.
 • Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.
 • Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të teksteve/fotografive të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për informacion të rezultatit shihni www.canon-europe.com/ink/yield
 • Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.
 • Logo e Microsoft, Windows dhe the Windows janë marka tregtare ose marka te rregjistruara të Microsoft Corporation në Shtetet e Bashkuara dhe/ose vendet e tjera.
 • Për më shumë informacion mbi ChromaLife100+ ju lutemi vizitoni www.canon-europe.com/chromalife100

Pajisje shtesë & Furnizime

Bojërat Standarde

Falë tekonologjisë unike të kokës së printimit të Canon (E IMËT), çdo PIXMA është në gjendje të printojë dokumente dhe foto me cilësi e shpejtësi të jashtëzakonshme. Bojërat origjinale Canon garantojnë cilësi maksimale, printime që zgjatin dhe besueshmëri në printerin tuaj.

PGI-525PGBK

Depozita e Bojës me Pigment të Zi
Kjo bojë me pigment të zi përdoret për të printuar dokumente në letër të zakonshme dhe siguron printime teksti të gjallë, të mprehtë me kohëzgjatje të lartë. Depozita e bojës 19ml ju lejon të printoni deri në 339 faqe dokumente A4.

CLI-526BK

Depozita e Bojës të Zezë
Kjo bojë e Zezë përdoret për të printuar foto. I kombinuar me letrën e fotografive të Canon ai mbron fotot nga zbehja me anët ë sistemit ChromaLife100+. Depozita e bojës 9ml ju lejon të printoni deri në 555 fotografi me ngjyra 10x15cm.

CLI-526C

Depozita e Bojës Cianike
Kjo bojë cianike përdoret për të printuar dokumente dhe foto. I kombinuar me letrën e fotografive të Canon ai mbron fotot nga zbehja me anët ë sistemit ChromaLife100+. Depozita e bojës 9ml ju lejon të printoni deri në 530 faqe dokumente A4.

CLI-526M

Depozita e Bojës të Purpurt
Kjo bojë e Purpurt përdoret për të printuar dokumente dhe foto. I kombinuar me letrën e fotografive të Canon ai mbron fotot nga zbehja me anët ë sistemit ChromaLife100+. Depozita e bojës 9ml ju lejon të printoni deri në 486 faqe dokumente A4.

CLI-526Y

Depozita e Bojës të Verdhë
Kjo bojë e Verdhë përdoret për të printuar dokumente dhe foto. I kombinuar me letrën e fotografive të Canon ai mbron fotot nga zbehja me anët ë sistemit ChromaLife100+. Depozita e bojës 9ml ju lejon të printoni deri në 525 faqe dokumente A4.

Paketa me vlerë

Paketat origjinale me vlerë të Canon janë projektuar që t'ju ofrojnë lehtësira dhe kursime. Paketat Dyshe dhe Treshe përmbajnë dy ose tre nga të njëjtat bojëra kurse paketat e shumëfishta përmbajnë dy ose më shumë bojëra për të njëjtin printer. Perfekte për përdoruesit e shpeshtë dhe për ambiente me vëllim të lartë printimi.

PGI-525PGBK Paketë Dyshe

Depozita e Bojës me Pigment të Zi
Boja me pigment të zi përdoret për të printuar dokumente në letër të zakonshme dhe siguron tekste të gjallë, të mprehtë me kohëzgjatje të lartë. Paketa Dyshe përmban dy depozita boje 19ml dhe secila prej tyre ju lejon të printoni deri në 339 faqe dokumente A4.

CLI-526 C/M/Y

Multipaketë me Tre Ngjyra
Kjo multipaketë përmban një prej secilës depozitë boje cianike, të purpurt dhe të verdhë. Ky set me tre depozita boje 9ml ju ofron lehtësira dhe kursime. Sistemi ChromaLife100 i kombinuar me letrat fotografike Canon sjellin rezultate dhe jetëgjatësi mahnitëse.

Letra Fotografie

PT-101

Letra Fotografike Pro Platin
Lustër fotografike studioje profesionale e cila ofron cilësi të jashtëzakonshme dhe rezistencë nga zbehja. Me riprodhimin e gjërë të ngjyrës, kjo letër fotografie me shkëlqim me peshë të madhe shtrin mundësinë krijuese të fotografëve.

LU-101

Letër Fotografik Pro me Llustër
Merrni printim fotografik me ngjyra të gjalla dhe monokrom mahnitës me Letrën Fotografike Pro me Llustër, një letër fotografik profesional me sipërfaqen me llustër për një pamje të laboratorisë fotografike tradicionale që cilën mund t'a krijoni në shtëpi.

PP-201

Letër Fotografie Plus Shkëlqim II
Letra Fotografike Plus Shkëlqim II është letra perfekte fotografike për cilësi superiore me një lustër shkëlqimi. Ajo siguron veshjen e përsosur për fotografitë digitale dhe për të gjitha riprintimet tuaj.

SG-201

Letër Fotografike Plus Gjysmë-shkëlqim
Letra Fotografike Canon Plus Gjysmë-shkëlqim është një letër me lustër sateni me përbërjen e letrës fotografike të vërtetë. Kjo letër me cilësi të lartë prodhon fotografi të shkëlqyera me shkëlqim të pakësuar, për një paraqitje më të butë.

GP-501

Letër Fotografike me Shkëlqim “Përdorim të Përditshëm”
Letër fotografike me shkëlqim për fotografi të përditshme dhe riprintime me cilësinë e laboratorëve të fotografive. Letra fotografike e "Përdorimit të Përditshëm" siguron një mënyrë ekonomike për të prodhuar fotografitë e pushimeve tuaj me shkëlqim në shtëpi.

MP-101

Letër Fotografike Mat
Letra Fotografike Mat prodhon fotografi me cilësi të lartë, grafikë dhe tekste me një lustër mat. Gjithashtu e përshtatshme për përdorimet më krijues, të tillë si kartolina, pankarta dhe artin e letrës.

HR-101N

Letër me Rezolucion të Lartë
Kjo letër e mbuluar është ndërtuar për të prodhuar ngjyra të shkëlqyera dhe imazhe të mprehta dhe të gjalla. Ideal për printimin e dokumenteve, tabelave dhe prezantimeve me cilësi të lartë që përmbajnë fotografi dhe grafikë.

TR-301

Material Transferimi në Këmishë
Personalizoni këmishat, bluzat, veshjet e jastëkëve e të tjera me fotografi, grafikë dhe vizatimet tuaja duke përdorur këtë letër kreative. Thjesht printoni dhe hekurosni në një material pambuku ose poli-pambuku.

PS-101

Fotografi Ngjitëse
Printojini, zhvishini dhe ngjitini me lehtësi fotografitë ngjitëse në shumicën e sipërfaqeve të lëmuara. Përdorini për personalizimin me imazhe krijues ose thjesht përdorini për etiketimin me cilësi të lartë, zgjidhja është e juaja.

Për informacione të sakta të rendimentit të bojës shikoni www.canon-europe.com/ink/yield